nuffnang

Selasa, 10 Mei 2011

Bila: Timun + Kentang Rebus + Telur Dadar + Belacan = Bersatu

Selamat Hari Hari Kepada Pembaca

Yeah Yeah dah sampai rumah... seronok bangat dah sampai rumah.. boleh berehat bebanyak dan dapat layan astro.. dah lama tak layan astro.. wajib tonton chanel 801.. my feveret and family.. Balik petang selepas berjaya membungkus barang sebanyak 50%..lagi 50% akan dibawa hari khamis ni.. yang tinggal perkakas belajar sahaja.. balik je rumah rasa agak lapar.. sebab tak makan tengahari..sarapan pon termiss.. bila buka je tudung saji.. ayie nampak gambar kat atas ni.. apa lagi kalau bukan timun, telur dadar, kentang rebus dan belacan.. sedap sangat.. yela dah lama tak makan masakan emak terutama belacan dia yang ada campur kundang.. so akan bertambah pedas dan masam..hehe..terbaik.. tak sangka pula kentang cecah belacan sedap..hehe.. so rasa kenyang sampai ke malam ni..hehe..

ok ayie dah tengok fast and furios 5.. apa trademark dia?? garang dan pantas..haha..hebat sungguh.. boleh la layan f5 ni.. bila dah nak pertengahan cerita je.. cerita ni pasal rompakan peti besi.. peti besi milik orang kenamaan brazil yang suka mengambil kesempatan..huhu.. bayangkan dua kereta je boleh ngangkut peti besi yang entah berapa kilo..huhu.. sampai habis la bangunan bank..hahaha.. ada satu dua je tunjuk lumba kereta.. memang terbaik la time lumba tu...hehe

ok itu sahaja nak kongsi hari ini.. so jom berjimba kat seremban pula :)

Ayie sayang anda ♥♥♥ berat badan dah kurang 2 kilo la setelah berjaya tak makan nasi seminggu..huhu

21 ulasan:

adwafarahin berkata...

ok sgt jeles org lain da blk rumah huhu -___-

ABU berkata...

baru tengok 2 hari lepas FF5...cerita superb..best like!! hehehe

Mohd Ridhuan berkata...

smbal belacan yang melelah tu..
heheheh...
duk umah sume dapat...
tv dapat..makan dapat...
hehehhe

Jijahh @ f.k berkata...

hmmm kalo dah duduk umah ... tambah lak mak masak yg sesedap tuk anak teruna dia tu ... hehehe sure lupe dah azam nak diet tu kang ... hehehe ... selamat berjimba..

ATZ HOMESTAY berkata...

singgah sini...kak azue x baper gemor ngan belacan nie...ngaper ehhh...hmmm susah nak di pastikan...

Cik Nana Serindit berkata...

^__^ sy tgl jejak.. hehe

mynewmenadieya berkata...

tinggal jejak juge,,hihi

Edy Ramanov berkata...

salam ayie. edy dh follow blog ayie. jgn lupa singgah blog edy ya. tq.

Gen Fujita berkata...

Hmm... Belum tengok lagi Fast 5, maybe dalam masa terdekat baru nak pi.

ayie berkata...

adwafarahin

well kene slalu tengok blog ni pasal kegembiraan selepas exam..hehe

ayie berkata...

abu..

yeke superb sangat..hehe.. ok la

ayie berkata...

mohd ridhuan..jom bergembira kat rumah..hehe

ayie berkata...

jijaah..

jangan tak tahu..kat rumah ni lagi kuat diet die..huhu

ayie berkata...

atz homestay

ya allah kak zue..belacan la paling sodap..hehe

ayie berkata...

cik nana serindit...

welkum to my blog :)

ayie berkata...

mynewmenadieya

welkum to my blog :)

ayie berkata...

Edy Ramanov

welkum to my blog :)

ayie berkata...

gen fujita..

mesti tonton filem aksi ni..tembak tembak..peng peng

Tanpa Nama berkata...

The point is to tease her and disqualify her and not always do the talking.
ClothingIf your how do i get a girlfriend is to simply love her for who she is while loving yourself
enough to switch what's bad inside you. There are times when you may avoid having sex.

Look into my web page: how to get a girlfriend

Tanpa Nama berkata...

Another factor that impacts one's car insurance policy's
rates is the physical damage coverage on your car insurance by learning how to
buy cheaper Auto Insurance Ma. If you have questions, get them answered, either by checking the website's Frequently Asked Questions or contacting them by email. Adding these additional amounts offers peace of mind knowing that you are receiving the best insurance, though Mr. 's Sync telematics system.

Tanpa Nama berkata...

During my conversations with women I have dated and spoke with a great number of women, many women have a lot of great Valentine's Day gift ideas for How To Attract Women Tipss will be pleased.

Look into my weblog :: ways to attract women

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...