nuffnang

Selasa, 17 Mei 2011

Kedai Kerepek Kontroversi

Selamat Hari-Hari Kepada Pembaca

Korang pernah tengok tak signboard tu.. ni la kedai kerepek yang pernah arwah datuk sosilawaty pergi sebelum kes hilang dia..ok entry ni bukan nak sebut pasal kes tu.. entry kali ini nak tahu kenapa datuk sosilawaty pilih tempat ini untuk beli kerepek.. ayie pergi kedai ini selepas pergi rumah sepupu ayie kat banting.. nama tempat ni sungai lang, banting... sepupu yang suggest tempat ini..

bila nak masuk je kat kedai kerepek ni..kene berkaki ayam nak masuk.. bila masuk je..banyak kerepek bersusun cantik.. siap ada testing lagi..kalau kat kedai perfume ayie pantang tengok tester ni..mesti nak sembur..hehe..tapi kat sini macam malas pulak nak test..huhu.. ambik je la.. emak sangat excited beli barang..haha.. macam-macam angkut.. ayie pon ikut join sekali.. shoping kerepek sampai 2 bakul..haha.. sedap ke tak sedap tak tahu lagi.. tapi kerepek diorang jual agak murah la.. patut la arwah beli kat sini sebab murah.. tempat kedai ni pon tak la jauh sangat selepas masuk simpang tu.. jumpa simpang kanan terus jumpa kedai ni bersebelahan dengan 2 buah banglo lot... salah satu sebab juga arwah beli kat sini sebab dekat je dengan simpang tu.. lama juga la dok shoping kerepek..hmm hari pon dah nak senja..nampaknye sampai malam la baru sampai rumah seremban.. cashier punya tempat bayar agak menarik mana mesin pengira tu dah siap letak senarai semua harga setiap kerepek.. agak menarik.. tak payah la cashier tu nak tekan harga..hehe.. dalam kereta makan kerepek,, bila rasa rempeyek..alah banyak minyak la rasa..huhu..bila makan kerepek ubi macam nak lemau je..huhu..agaknye not my taste kot kedai ni..huhu

ok itu je la nak cerita pasal kedai kerepek kontoversi suatu ketika.. orang-orang bahagian wilayah/tengah tak payah la nak pergi jejauh kat batu pahat beli kerepek.. kat banting pon banyak orang jual kerepek..hehe

Ayie sayang anda ♥♥♥ hari wesak day.. mak ngan abah pergi kl.. ayie ngan adik makan tengahhari kat rumah bangah

5 ulasan:

nini syuffina jalil berkata...

HAHA mmg saya taw semua simpang2 tu ;p
kahkahkah :)
tulah makan tak bace bismillah ;D

nini syuffina jalil berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
kim heeruul berkata...

untuk aku tak ada ke?haha

eqbalzack berkata...

Salam...
Abg eq akan umumkan keputusan GA 'I LIGHT U' pada Jumaat ini, 20/5/2011 pukul 10 pagi. TQ

ayie berkata...

nini: opss soryy xth jg simpang apa..hehe..yela..mesti xbaca

kim: nak ke dtg somban

eqbal: ok bro

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...