nuffnang

Jumaat, 27 Mei 2011

Snap-Snap Masa Berehat Jogging Dari Kolej Tun Mamat Ke Bangunan Merah, Melaka

Selamat Hari-Hari Kepada Pembaca

Terdetik hati nak jogging dari kolej tun mamat ke bangunan merah melaka.. so petang itu dengan perasaan jogging sambil terasa diri foreigner ayie gagah melangkah ke bangunan itu.. banyak jambatan ayie jumpa..tapi bukan menyeberang jambatan just lalu bawah jambatan..eh sama ke???.. lantak la.. dalam masa 15 minit sampai juga ke destinasi yang dituju.. tengok orang ramai dengan kamera besar masing-masing.. ayie pula malu keluar kamera kecil ini.. tapi snap juga la.. dah la penat berjalan tapi tak ambil gambar pula.. so ini lah hasil dia...













sorry ayie tak ada pic diri sendiri.. yela jalan sorang2.. over sangat la nak ambil gambar guna tangan sendiri..hehe.. so lepas ni banyak lagi nak ambil gambar.. tunggu next jogging..

Ayie sayang anda ♥♥♥ hish hati tengah paneh ni...

5 ulasan:

zairiiskandar berkata...

wahh..cm best je melaka kan!! tingin nak p!! ayir jogging pakai crocs!!! rock oo

CIK BIRU in da house! berkata...

jogging kah tu???
berselaur jean dan bkasut crocs??? musykil ni.. hurm...

Afzainizam berkata...

,=====,o00o Ponn..Ponn.Ponn..
//__l_l_,\____\,__
l_---\_l__l---[]lllllll[]
_(o)_)__(o)_)--o-)_)___
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
" Antara kau dan aku
Blog ini sebagai pengantara”
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Jom Terjah entry terbaru ??

jenis jenis kereta mpv

kat area situ kan ada beca naik jerrr beca senang.....joging sambil kacuh beca pakai crocs baru kena

Mohd Ridhuan berkata...

aku dah pernah pergi melaka...
mmg best...
hehhehe

Nisa' berkata...

Dah lama tak pergi Melaka :(

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...