nuffnang

Ahad, 1 Mei 2011

Royal Wedding - Selamat Pengantin Baru

Selamat Hari-Hari Kepada Pembaca

Hari ini baru nak berkesempatan nak buat entry ni..huhu yela sibok.. tapi masa wedding hari tu dapat la tengok kat ntv7..beshnyee dapat kahwin lebih-lebih lagi keturunan diraja..haha.. sangat-sangat cantik london yee.. negara yang maju tetibe jalan jadi kosong hanya untuk meraikan hari perkahwinan putera raja dengan bidadarinyee..

Biodata Prince William

Nama: William Arthur Philip Louis
Tarikh Lahir: 21 Jun 1982
Tempat Lahir: St. Marry's Hospital, London

Biodata Princes Chaterine

Nama: Chaterine Elizabeth
Tarikh Lahir: 9 Januari 1982
Tempat Lahir: Reading Berkshire, England

Masing-masing sama umur tahun ini 29 tahun.. sama tahun arwah kaklang..huhu.. dulu selalu bayangkan kaklang kahwin dengan putera william ni..hehe.. tapi dia lagi la selalu berangan..hehe..jangan marah kaklang : )

tapikan bila tengok prince diana masa kahwin.. ya allah macam bidadari.. terus teruja..hehe.. alangkah indahnye kalau dapat awek, bini dan ibu kepada anak ayie seperti puteri diana :)

ok la itu sahaja selamat pengantin baru..:)

Ayie sayang anda ♥♥♥ harap pasangan ini dapat anak cepat.. nanti ayie boleh kahwin dengan anak dia..amin..hehe

12 ulasan:

nananaDya berkata...

nnt kalau kawin dgn ank dia jgn lupa jemput..hehehe...=)


hmm... np x buat comment pop-up window je?

Syuk Ry berkata...

ni la yg pling grand skly..
film review : THE ROOMMATE

hidayah zawawi berkata...

nk kawin cmnie gak..hehehe

Afsar berkata...

nak kawin ngan anak raja ek???aku tak kisah yg penting jemput!!

Afzainizam berkata...

,=====,o00o Ponn..Ponn.Ponn..
//__l_l_,\____\,__
l_---\_l__l---[]lllllll[]
_(o)_)__(o)_)--o-)_)___
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
" Antara kau dan aku
Blog ini sebagai pengantara”
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Maaf lama tak ziarah kamu semua….
Jom Terjah entry terbaru ??
abu nak Tanya kenapa cermin sebelh kiri

woooooo mmg grand sekali belanja kawin dia berjuta-juta wooooo... kalau aku mmg tak mampu buat majlis kawin camtu

Cik Rimau berkata...

cik rimau nak kawin ngan anak raja jugak boleh x?? hehee

ayie berkata...

nananadya

ok kompem..hehe

ayie berkata...

syuk kry:

setiap royal wedding semuanyee grand

ayie berkata...

hidayah zawawi..

nanti kalau kahwin ajak :)

ayie berkata...

asfar:

amin..kompem jemput :)

ayie berkata...

afzanizam..

btol tu bro..xmampu de

ayie berkata...

cik rimau:

jom sesama cari anak raja..hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...