nuffnang

Ahad, 22 Mei 2011

Nubhan Nyanyi Lagu Pokok

Selamat Hari-Hari Kepada Pembaca

Malam tadi tengah chating fb dengan kawan dari brunei.. dia pon nubies juga.. dia tulis nubhan kat AF9.. ayie ingatkan dia interframe kejap je..rupanya nyanyi dengan full..waa tetiba rindu nak dengar nubhan nyanyi.. mungkin nyanyi lagu feveret ayie kot..Beri Rasa.. tapi bukan la dia nyanyi lagu pokok.. nyanyian asal hazama.. lagu dari meet uncle hussein..eh best pulak lagu ni.. senang nak hafal yee..hehe.. apa pon sangat enjoy la dia nyanyi.. image dulu dengan masa mula-mula nyanyi kat AF6 sangat lain yee..hehe..

Salah satu sebab ayie buka blog pon kerana nubies iaitu penyokong nubhan..hehe..jangan marahyee..hehe


ni la gaya dia nyanyi lagu pokok.. panjang bona ghambut eh.. tak pepotong gak eh ghambut tu..hehe


tetibe statement aznil yang nubhan masuk meet uncle hussain.. takkan la kot..nubhan dah ada album sendiri..so takkan nak masuk group yang suka buat lagu high note..hehe

Ayie nak sedekah alfatihah kepada mangsa tanah runtuh di asrama anak yatim di hulu langat..pilu hati ayie tengok kanak-kanak yang suci ini meninggal akibat tanah runtuh.. lebih pilu lagi diorang nak buat persiapan sempena FINAS datang tempat diorang..ya allah semoga roh mereka dicucuri rahmat..amin..

Ayie sayang anda ♥♥♥ ok malam ni nak gerak balik ke Melaka.. negeri ke-2 kesayangan ayie.. huhu

4 ulasan:

Wyna Nubies berkata...

huhu..excited tgk nubhan nyanyi lgu Pokok..best :D...

al-fatihah kpd mangsa2 tanah runtuh dan takziah jugak kpd keluarga mangsa ;'(

adwafarahin berkata...

innalillah
semoga mangsa yg meninggal ditempatkan di kalangan org yg beriman

ABU berkata...

lama dah tak tengok dia ni dlm tibi..mgkin aktiv kat luar kott..besala artis, busy..:D

ayie berkata...

wyna: kan bkn slalu dia masuk tb

adwafarahin: amiiinnn

abu: yup dia byk undangan yang bkn masuk tv

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...