nuffnang

Ahad, 1 Mei 2011

1 MAY - Selamat Hari Buruh

Selamat Hari Hari Kepada Semua Pembaca

Selamat Hari Buruh ayie ucapkan kepada semua pembaca yang tengah berkerja.. hari buruh tahun ini ayie jawab exam paper..huhu.. fenat fenat otak ni..hehe.. so time sekarang ni harap korang rehatkan minda untuk menghadapi cabaran kerja yang akan datang.. cewah.. doakan ayie dapat kerja macam korang juga..hehe

Semalamkan tengah berusaha mencari geng Japan hanya dengan menggunakan FB dapat la jumpa satu kawan FB.. tapi dia bukan host family ayie..tapi dia satu kelas ngan ayie serta host family kawan Malaysia ayie lagi satu.. sangat-sangat teruja sebab dia boleh kenal ayie..hehe.. tapi muka dia dulu comel je.. yela budak baru 14 tahun.. tapi sekarang dah umur 20 tahun..muka macam lagi tua dari ayie..hehe.. jangan marah yee..hehe


ok video ni adalah hasil orang japan ..kenangan sesangat..hehe.. bila la boleh pergi japan lagi :)

Ayie sayang anda ♥♥♥ tinggal 3 paper lagi nak jawab exam.. doakan Ayie berjaya yee :)

4 ulasan:

SyaNa_SaN berkata...

syana bukan buruh jadi tak leh cuti lah kan?? waaa.. kena study!

nananaDya berkata...

gud luck utk exam ye....
tp kalau sempat meh la join ga nie


http://nananadya.blogspot.com/2011/05/ga-contest-polkaespadrilla.html

ayie berkata...

@syana:

sama la kita

ayie berkata...

nananadya

tq invite :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...