nuffnang

Khamis, 26 Mei 2011

Kalau Guna Line Internet UiTM Banyak Tak Boleh 'Access"

Selamat Hari-Hari Kepada Pembaca

Kalau dah nama student buat la cara student...huhu.. rasa macam budak sekolah pula tak boleh acces ke laman web yang social.. Korang nak tahu ayie boleh buka facebook kat laptop ayie bila selepas pukul 5 petang... so cara ayie nak selalu hubung facebook guna handset ayie je la..tu pon dah tahu caranyee.. iaitu tak boleh signout..kalau signout komfem kene sekat.. sekarang ni tak boleh ping blog kat gengblogger sebab sana 100 % tak boleh buka atau access.. hmmm sian tau blog ni..kalau tak senang je dapat ping blog kat facebook dengan twiiter dengan senang..nampaknyee kene le tahan dalam sebulan lagi dok kolej ni.. lepas ni dah tak dok kolej kot.. geng ayie kata still cari rumah sewa.. ok la tu.. xde la bila takde kelas dari 8 pagi hingga 5 petang boleh la buka facebook ke atau apa ke..kalau tak memang mati kutu rasanyee..hehe..

ok la entry ni bukan kutuk ke apa.. entry ni tak puas hati tak boleh buka gengblogger.. gengblogger dengan youtube mana lagi bahaya..huhu

Ayie sayang anda ♥♥♥ ok mahu keluar jejoging dari kolej sehingga bangunan merah..nak cuci mata dengan jadi potograper jap..hehe

6 ulasan:

cik yuz berkata...

kat shah alam bley bukak fb time office hour tapi kadang2 susah gak nak cari bahan utk assignment sebab certain2 website xley nak access..huhu

MagikaKotak berkata...

nama pon free..heheh..tp leh ja unblock access tu.. tanya ja google,byk software leh digunakan

Putery Makaroni 23 :) berkata...

UiTM kedekutt x bg on9! hahaa.
saboo jelaa T_T

NURUL AINI NORAZMAN berkata...

aini curik STAFF punye id utk online time office hour,.kih3

*diowng patot blog FB n sewaktu dgn nye je,.Blog xpyah la kan,.=p

zairiiskandar berkata...

ala..x besht la lagu tu...hari2 saya suka baca belog anda!!

Afzainizam berkata...

,=====,o00o Ponn..Ponn.Ponn..
//__l_l_,\____\,__
l_---\_l__l---[]lllllll[]
_(o)_)__(o)_)--o-)_)___
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
" Antara kau dan aku
Blog ini sebagai pengantara”
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Jom Terjah entry terbaru ??

jenis jenis kereta mpv

uihhhh biasa benda free camni mmg tak sempurna..... kadang tu benda ada depan mata nak guna tak leh bukak pulak

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...