nuffnang

Rabu, 4 Mei 2011

Misz Honey 1st Giveaway

Selamat Hari-Hari Kepada Pembaca

hari ini ayie nak buat entry yang telah di tag oleh


sangat-sangat lovingnyee GA ni khas untuk mama miss honey

"sayangilah ibu anda sehingga akhir hayat nyaa"

ok ayie nak tag 2 orang iaitu


&


ok kalau sesiapa nak join sila klik sini

ok itu sahaja untuk..

sesiapa nak ajak ayie join GA ke..dialu alukan :)


Ayie sayang anda ♥♥♥ sangat-sangat down.. mahu ruang ketenangan yee..huhu

13 ulasan:

Afzainizam berkata...

,=====,o00o Ponn..Ponn.Ponn..
//__l_l_,\____\,__
l_---\_l__l---[]lllllll[]
_(o)_)__(o)_)--o-)_)___
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
" Antara kau dan aku
Blog ini sebagai pengantara”
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Maaf lama tak ziarah kamu semua….
Jom Terjah entry terbaru ??
diy cat spray dashboard kereta

wahhhhh bagi aku ibu wanita yang paling kusayangi tiada dua atau tiga... kau lah ratu hati ku.... terima kasih ibu dari anak mu.... sejujurnya ibu adalah segalanya

ABU berkata...

gud luck..
slmt hari ibu..

Aishah Amira berkata...

hye myra da follow blog bro ayie ni ^^

ibu cume ad sorg je dlm dunie ni , so hargai la dia slagi dia ad tol x bro ? huhu ~

♥ mom ^^"

MR. SYAH berkata...

semoga menang ayie..

Afzainizam berkata...

,=====,o00o Ponn..Ponn.Ponn..
//__l_l_,\____\,__
l_---\_l__l---[]lllllll[]
_(o)_)__(o)_)--o-)_)___
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
" Antara kau dan aku
Blog ini sebagai pengantara”
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Selamat Hari Ibu...”Mummy I love You”...
~~~~~~~@@@~~~~~~
Buah mangga buah jambu
Kedua buah dibuat rujak
Aku bangga padamu ibu
Walau lelah tetaplah bijak
~~~~~~~@@@~~~~~~
Roti keju tidaklah mahal
Roti sumbu cukuplah murah
Walau anakmu sungguh nakal
Kasihmu ibu tetap tercurah
~~~~~~~@@@~~~~~~
Anak katak di pinggir sawah
Anak lembu pergi ke taman
Kasih anak sepanjang galah
Kasih ibu sepanjang zaman
~~~~~~~@@@~~~~~~

Good luck ayie..... semoga ko berjaya

misz h0neyz berkata...

hYe!
thanks 4 j0ining my GA...
g0od luck!
jgn lupa letak banner di sidebar yea...
;)

Farahiyah Smart berkata...

done! tugasan da dilaksanakan...=)

thankz ye tag...=)

ayie berkata...

afzainizam..

cewah tu dia anak yang soleh berkata-kata

ayie berkata...

abu

tq tq :)

ayie berkata...

aishah amira..

btol btol sangat-sangat :)

ayie berkata...

mr.syah..

tq tq.. tak mengharap pon..hehe

ayie berkata...

misz honeyz..

ok ok welkum

ayie berkata...

farahiyah smart..

welkum..semoga menang ye:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...