nuffnang

Sabtu, 21 Mei 2011

BULETIN MAMPU: MUKA AYIE DI MAJALAH KERAJAAN..


Selamat hari-hari kepada pembaca..

Semalam ayie baca satu wall post kat fb kawan ayie..yang dia nampak muka kawan ayie masuk majalah MAMPU... apa tu MAMPU??.. MAMPU dalam ayat panjang dia.. Malaysian Administrative Modernisation and Management Planning Unit.. atau dalam Bahasa Melayu...Unit Pemodenan Tadbiran dan Perancangan Pengurusan Malaysia.. sebelum ini ayie ada buat entry pasal lawatan ini.. Lawatan Kelas ke WWF, MAMPU, dan EPU.. ok korang klik je situ nak tgok apa tu MAMPU..

bila klik je kat sumber dia..yela ada la gambar ayie yang comel..tak pe la janji nampak muka..hehe.. kawan ayie lak bangga muka dia besar.. harap-harap boleh datang lagi ke MAMPU sebagai officer dia kat sana.. aminnn...

kat atas tu ayie yang dalam kotak merah..hehe.. comel lak gambar tu..:)

sumber: http://www.mampu.gov.my/pdf/buletin3_2010.pdf.. page 13 yee..

Ayie sayang anda ♥♥♥ best lepak rumah dari lepak kolej yang sunyiii...

9 ulasan:

Farahiyah Smart berkata...

wah2...femes r ayie pasni....=)

zairiiskandar berkata...

wahhh..dah jd artis neee

ainol akasyah berkata...

untung ler gambar masuk magazine..howt2 ! hehe

btw sy followe ke 457 :)

ayie berkata...

@farahiyah smart

femes?? majalah tu dok kat rak die je..hehe

@zairiiskandar
retiss yang xbape sgt..huhu

ayie berkata...

@ainol akasyah

haha..magazine kat rak diorang je..tq..

ok nanti nak klik folower ke bape la..thanks singgah blog buruk

Belog MTT berkata...

retisss..hehe follow u..im 459... ;)

kim heeruul berkata...

feymes la hang..haha

ABU berkata...

wah seronok la masuk majalah kan...haha aku tak pernah lagi

ayie berkata...

belog MTT: tq kerana singgah blog buruk :)

kim: sapa lagi femes kan..hang la..

abu: ala buku kat rak je

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...