nuffnang

Ahad, 8 Mei 2011

MOVIE: THOR

Selamat Hari-Hari Kepada Pembaca

Yea Yea dah habis exam..yahoo..gembira hati ini..boleh mengadap blog lama-lama..boleh mencantikkan blog..yela blog ayie adalah awek ayie..hehe.. habis je exam terus pergi tengok wayang..nak release tension..hehe.. cerita movie yang terbaik 2011 yang ayie pernah tengok iaitu


ayie bagi 4 bintang daripada 5 bintang.. sangat-sangat best.. dalam movie ini ada unsur lawak, ganas, cinta, magik, sains dan memacam lagi la.. rasa macam tengok transformers pun ada..hehe.. mari la hari ahad ni pergi ramai-ramai tengok THOR..sangat berbaloi..ayie tengok kat GSC Dataran Pahlawan..sound terbaik la..rasa nak tengok sekali lagi lee..

Sinopsis: cerita ni menceritakan untuk kenaikan takhta anak raja untuk menggantikan ayahnya..iaitu Thor.. tengah naik lantik raja ada gangguan.. Thor suruh ayah dia berperang untuk balas balik cubaan gangguan itu.. ayah dia tak nak.. Thor ajak kawan dia berperang.. sampai sana banyak pulak askar.. team askar ais zombi..huhu.. tapi bila lawan 5 pahlawan ni kalah.. walaupun Thor boleh kalahkan semua askar tu.. Ayah dia selamatkan Thor dengan kawan-kawan dia.. dan ayah dia sangat marah sebab Thor buat hal.. Thor dicampakkan ke bumi.. dan penukul Thor juga dicampakkan.. Jane jumpa Thor di kawasan puting beliung.. dan Thor tinggal dengan Jane dan rakan-rakan dia.. Jane adalah ahli fizik.. Thor cerita la dia adalah worrior..tapi kawan Jane tak nak percaya sebab ingatkan Thor gila sebab cerita dia ada dalam cerita worrior kanak-kanak.. Thor cuba cari penukul dia.. bila dah jumpa Thor cuba ambil penukul tu..tapi dia tak ada kuasa kekuatan lagi.. Thor give up dan nak mula hidup cara manusia... Kat atas sana adik dia baru tahu yang dia bukan anak ayah Thor..dia adalah anak askar zombi ais.. dan adik dia merampas takhta Raja.. adik dia dendam dengan Thor dan cuba bunuh Thor dengan Destroyer.. kawan-kawan Thor turut tolong kalahkan Destroyer.. Destroyer adalah penjaga kuasa zombi ais yang sangat besar dan kuat.. Thor dapat kalahkan Destroyer bila ayah dia sedar dari koma.. dan kuasa penukul dan kuasa sakti Thor kembali.. Thor pulang balik ke tempat asal..nak betulkan keadaan.. adik dia berpura-pura baik dengan ayah dia..adik dia telah memusnahkan kaum dia sendiri iaitu zombi ais.. Thor buat pilihan nak musnahkan dunia dia dengan dunia luar lain dengan gunakan tukul pecahkan pintu tu.. dan Thor dijulang menjadi Raja..

Movie ni best bila aksi berperang, aksi lawan dengan Destroyer, aksi pecahkan pintu.. semua best la..sound terbaik

Ayie sayang anda ♥♥♥ Jom jalan-jalan dah habis exam kan..hehe

18 ulasan:

Jijahh @ f.k berkata...

tengah berhorey horey gak ni ...

Intan A. Shah berkata...

bestnyeeee da abes exam. xaci la...

ABU berkata...

baru je tadi abis tengok 3D, best sngt cite ni..tk sabr nak tunggu sambungan dia huhu..

MR. SYAH berkata...

fuh! lama xtgk wayang...

Mohd Ridhuan berkata...

abis exam...
mlepak la keje....
release kan tension exam berganda2...
hehehheh

Aishah Amira berkata...

wahh seronok btol bro ayie ni ^^" . nak tumpang epy gak la haha ~

ayie berkata...

jijjah

jom sama hip hip horey..hehe

ayie berkata...

intan..

mesti la..aci aci buka pintu..hehe

ayie berkata...

abu

btol btol superb la

ayie berkata...

mr.syah

jom sesekali melabur duit tgok wayang..hehe

ayie berkata...

mohd ridhuan..

ye btol btol btol..sangat setuju statement tu..hehe

ayie berkata...

aishah amira

meh meh meh.. kegembiraan mesti berkongsi bersama :)

Tanpa Nama berkata...

Always make sure you are getting all the coverage that they need.
Never assume your auto insurance general company for being
a good driver, having an alarm system installed in your car insurance can range anywhere from 1%-8% of
your median annual household income. Weigh your family's specific circumstances, including your risk tolerance and budget. Car insurance is subtly different than other kinds of insurance because you can get a cheap rate.

Tanpa Nama berkata...

When you notice her being particularly receptive to something, that means hats, and vintage attire!

Every one absorbs at least vague details of the major events of the world for you.
You don't want to deal with the wrong person, two, you can print out pictures of things that mean something to you both from your computer and glue them into the scrapbook. Though the police do not believe it, their lead investigator testified in court that they have no energy to spend on her.

Here is my web blog: get a girlfriend

Tanpa Nama berkata...

So, most women are not the alpha male, and it just so happened to be a
better how to attract women?

Stop by my webpage ... ways to attract women

Tanpa Nama berkata...

In this situation, manning up just means that you not buy her too many cheap things
or take her out sometimes You like the fact that you simply
approach your ex ways to attract women so you
do. This is it Maybe you think it's bad, but what is another option for women to" filter" out low-value men, to choose the right one for you?

Tanpa Nama berkata...

In the course of Consolidate Loanss UK can be utilize for
handling abundant principle such as disburse off quite a
few advantages over conventional methods.

Look at my blog: consolidate debt :: xanga.com ::

Tanpa Nama berkata...

Alternatively, you can easily lose what attraction she tips to
attract women does feel for you, if you have?
Step 4 - Use your energy.

my webpage - how to attract women tips

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...