nuffnang

Isnin, 30 Mei 2011

Kasut Tercabut Tapak..Huaaaaaaaaaaaaa

Selamat Hari-Hari Kepada Pembaca

Dalam berjalan penuh kesopanan balik dari kampus, setelah menjawab kuiz dari kelas intersesi.. ayie melangkah balik ke kolej dengan penuh perasaan ingin berehat.. tengah-tengah nak sampai pagar kolej.. ayie berasa macam ada sesuatu yang mengurangkan perjalanan ayie.. dalam hati ayie ingatkan terpijak sesuatu yang menyebabkan melekat dekat kasut.. semakin ayie melangkah..sesuatu yang menghalang itu semakin memberat..

sekali toleh kat kasut..haaaaaaaa.. tapak tercabut..huuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu.. sedih sesangat tapak kasut tercabut.. baru beli awal semester..huuuuuuuuuuu..dah rosak.. ayie melangkah cepat pergi dekat kereta nak tukar kasut.. semakin banyak langkahan semakin tercabut tapak kasut.. sampai je kat kereta.. tinggal 10% je masih melekat..huhuhu.. sedihnya..mana nak cari duit beli kasut baru.. nak baiki kasut pun kena fikir 2x...hmmmmm... kenapa la pertengahan intersesi nak cabut.. rasanya tinggal '3' isnin lagi nak guna kasut tu.. sedih bangat..

dalam hati berkata:
"Kalau la ada sesiapa nak belanja kasut kulit baru!!..^^

Ayie sayang anda ♥♥♥ hati yang gelisah dapat ditenteramkan dengan tengok movie KUNGFU PANDA.. nantikan komen ayie pada movie itu..:)

7 ulasan:

Nurul Amira berkata...

HAHA , siann ayiee . ala buat masa nie beli kasut yg murah2 je dlu sbb nk hbskn 3isnin lg kan . ble dh hbs 3isnin tu ayie beli laa kasut mahal cket , boleh tahan lama :)

Mohd Ridhuan berkata...

rezeki stakat tu....
nnti beli kasut baru la...
uhhuhuuh

adwafarahin berkata...

mmg style tercabut gitu hahah
ayie buat la gaya bru kasut xde tapak
hehe

kene beli kasut baru la yer :)

Afzainizam berkata...

,=====,o00o Ponn..Ponn.Ponn..
//__l_l_,\____\,__
l_---\_l__l---[]lllllll[]
_(o)_)__(o)_)--o-)_)___
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
" Antara kau dan aku
Blog ini sebagai pengantara”
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Jom Terjah entry terbaru ??

diy pasang sticker carbon fibre


eeemmmm aku teringat masa aku jadi student mmg masa tu duit tak berapa nak ade kasut pun terkopak macam ko lahhh... nak mintak duit kat mummy mmg kita pun bukan family yang senang... so aku ade duit simpanan sikit aku beli kasut kungfu warna hitam harga RM 6.00 masa tu pakai masuk kuliah... peduli lahh orang nak kutuk aku...

Afsar berkata...

beli kasut baru jerla ayie~

gadisSETAN berkata...

ahahahhahahahahhaha

black cat berkata...

bli gam gajah pas2 gam la sendiri...kn senang...gam gajah braper ringgit jew...
yg penting da lpas gam jgn kasi kner air lpas ni tkut bukak blek...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...