nuffnang

Jumaat, 24 November 2017

SHAMPOO SANTAN SWEET APPLE ~ NAK CASH RM150???

Selamat Hari-Hari Kepada Pembaca

Nak cash RM150??

Selfie bersama shampoo santan / wonder hair. Korang berpeluang menang wang tunai berjumlah RM150 keseluruhan.

Syarat?
1. Beli salah satu shampoo santan / wonder hair daripada @sweetappleshampoo
2. Selfie bersama
3. Hantar gambar selfie ke www.wasap.my/0129312874 017-3288703
4. Itu sahaja

Macam mana kami pilih pemenang?
🌴2 hadiah melalui cabutan bertuah
🌴1 hadiah melalui like gambar paling banyak (kami kan letakkan semua gambar dalam album di page FB kami : Shampoo Santan Sweet Apple, ajak kawan-kawan like!!😉)


Pertandingan akan ditutup serta-merta apabila genap 100 penyertaan.

Jom mula sekarang!
💞



(Klik gambar untuk maklumat lanjut)


 Ayie sayang anda ♥♥♥ bukan senang nak senang

Selasa, 21 November 2017

SWEET APPLE AIS KRIM - MENAWARKAN PERKHIDMATAN AIS KRIM UNTUK SEBARANG MAJLIS

Selamat Hari-Hari Kepada

Menawarkan perkhidmatan ais krim untuk sebarang majlis
🍦Kahwin 👨🏼‍⚖️




👰🏼







🍦Rumah Terbuka / Open House  


🏠

🍦Hari Jadi  
🎂

🍦Hari Sukan ⛹🏼‍♂️






🍦Konvokesyen 👩🏻‍🎓 






👨🏻‍🎓





Hari Keluarga / Family Day 




👨‍👩‍👧‍👦
🍦Lain- lain

Harga pakej
🍦100 KON RM100
🍦200 KON RM200
🍦300 KON RM300
🍦400 KON RM400
🍦500 KON RM500 PERCUMA 50 KON
🍦600 KON RM600 PERCUMA 60 KON
🍦700 KON RM700 PERCUMA 70 KON
🍦800 KON RM800 PERCUMA 80 KON
🍦900 KON RM900 PERCUMA 90 KON
🍦1000 KON RM1000 PERCUMA 100 KON
- DAN SETERUSNYA
🍦DEPOSIT 10% DARIPADA TEMPAHAN DIPERLUKAN
🍦BAYARAN KEDUA ADALAH 50% DAN TERAKHIR 40% DARIPADA KESELURUHAN PAKEJ
🍦KEBENARAN ADALAH DIPERLUKAN UNTUK MENGGUNAKAN SUMBER ELEKTRIK
🍦BAYARAN MAKSIMUM SEBANYAK 3 KALI
🍦BAYARAN HENDAKLAH DIMASUKKAN KE DALAM AKAUN MAYBANK
🍦HUBUNGI 012-9312874(FIKRI) 0173288703
🍦sweetapple8885@gmail.com




Pembaca Ayie sayang anda ♥♥♥ Siapa nak rasa soft ais krim ayie... leh la pm tepi

Khamis, 16 November 2017

MY HOME LAB -SHAMPOO SANTAN & WONDER HAIR

Selamat Hari-Hari Kepada Pembaca

Hari ini ayie nak kongsi dengan anda shampoo santan dan wonder hair yang ayie guna


SHAMPOO SANTAN

Produk shampoo pertama di Malaysia berasaskan SANTAN KELAPA ASLI
Untuk masalah rambut gugur, bercabang, kelemumur dan kulit kepala gatal

Kandungan dan kebaikan shampoo santan

1) Santan Kelapa

- Mengawal minyak berlebihan, menyuburkan kulit kepala dan rambut dan mengelakkan botak dan rambut beruban

2) Minyak Kelapa

- Mencegah kelemumur, merawat rambut bercabang dan menguat serta melembutkan rambut

3) Minyak Rosemary

- Merwat kelemumur, merawat kulit kepala kering dan mengelakkan keguguran rambut

4) Minyak Oren

- Menyegarkan bau rambut dari akar, membaiki rambut rosak dan kering serta menjadikan rambut sihat dan berkilau

5) Vitamin Pro B5

- Melembapkan rambut dari akar, membaiki rambut rosak dan kering serta menjadikan rambut sihat dan berkilau

6) Vitamin E

- Menjadikan rambut sihat berkilau, merangsang pertumbuhan rambut, mencegah uban dan rambut bercabang serta meningkatkan peredaran darah di kulit kepala

Masalah eczema, kelemumur, rambut gugur, rambut uban dan rambut botak dapat di atasi

WONDER HAIR

SERUM MINYAK RAMBUT dan rawatan minyak air panas pertama di Malaysia
Sesuai untuk merawat rambut gugur, rosak, kering, gatal dan beruban


1) Minyak Kelapa

- Mencegah kelemumur, merawat rambut bercabang dan menguat serta melembutkan rambut

2) Minyak Oren

- Menyegarkan bau rambut dari akar, membaiki rambut rosak dan kering serta menjadikan rambut sihat dan berkilau

3) Vitamin Pro B5

- Melembapkan rambut dari akar, membaiki rambut rosak dan kering serta menjadikan rambut sihat dan berkilau

4) Vitamin E

- Menjadikan rambut sihat berkilau, merangsang pertumbuhan rambut, mencegah uban dan rambut bercabang serta meningkatkan peredaran darah di kulit kepala

5) Minyak Biji Bunga Matahari

- Melindungi rambut dari sinaran UV, mencegah uban dan keroskan rambut serta merawat kulit kepala kering dan berkuping

6) Minyak Peppermint

- Hilangkan rasa gatal kulit kepala, antibakertia, menyegarkan kulit kepala dan menjadikan rambut berkilat

Mencegah rambut berkuping, rambut gugur, rambut beruban,kulit kepala gatal dan rambut kering dan rosak



Harga Shampoo Santan RM35
Harga Wonder Hair RM 59
Harga Wonder Hair + Shampoo RM 89
Postage RM 8 Semenanjung
Postage RM 12 Sabah dan Sarawak

Boleh hubungi saya 0129312874 untuk tempahan

 Ayie sayang anda ♥♥♥ Ayie jual shampoo santan

Rabu, 24 Mei 2017

100 PLUS OUT RUNNER 2016

Selamat Hari-Hari Kepada Pembaca

Larian 100 Plus out of runner berlangsung di Putrajaya

Ayie masuk kategori 10KM

     




Ayie sayang anda ♥♥♥ DAH NAK PUASA DAH

Khamis, 18 Mei 2017

IJN RUN FOR YOUR HEART 2016

Selamat Hari-Hari Kepada Pembaca

IJN Run berlangsung di Taman Botani Negara Shah Alam.. A a d a kategori iaitu 10KM dan 5KM.. ayie masuk 10KM.. mnarik ye lari kat Taman Botani ni.. bukit bukit bukit.. haha.. so kita enjoy

         




Ayie sayang anda ♥♥♥ hidup mesti ceria



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...