nuffnang

Rabu, 24 Mei 2017

100 PLUS OUT RUNNER 2016

Selamat Hari-Hari Kepada Pembaca

Larian 100 Plus out of runner berlangsung di Putrajaya

Ayie masuk kategori 10KM

     




Ayie sayang anda ♥♥♥ DAH NAK PUASA DAH

Khamis, 18 Mei 2017

IJN RUN FOR YOUR HEART 2016

Selamat Hari-Hari Kepada Pembaca

IJN Run berlangsung di Taman Botani Negara Shah Alam.. A a d a kategori iaitu 10KM dan 5KM.. ayie masuk 10KM.. mnarik ye lari kat Taman Botani ni.. bukit bukit bukit.. haha.. so kita enjoy

         




Ayie sayang anda ♥♥♥ hidup mesti ceria



Jumaat, 12 Mei 2017

Mara Ride And Run 2016

Selamat Hari-Hari Kepada Pembaca

Larian Mara hanya 7km.. tapi medal cantik.. Hanya RM 35 je

Yang penting enjoy larian di dataran merdeka


 

 

 



Ayie sayang anda ♥♥♥ Minguu yang penat

Khamis, 4 Mei 2017

Posibble Run 2016

Selamat Hari-Hari Kepada Pembaca

Pertama kali lari di Padang Merbok.. azabnye subhanallah.. sebab pertama kali naik bukit tunku.. tak pernah lari naik bukit yang tinggi

Laluan lalu lintas pon kurang selamat sebab sikit lagi nak langgar kereta 



     

KEK KUKUS KAK NGAH FACTORY AND CAFE


Ayie sayang anda ♥♥♥ esok nak interview

Khamis, 27 April 2017

UEM CHARITY RUN AND CARNIVAL 2016

Selamat Hari-Hari Kepada Pembaca

Larian 10 KM mengelilingi highway NKVE.. bila kau lari dekat highway kau akan lari bermandikan semak samun pokok-pokok tepi highway.. hehe.. Kali ini ayie bawa member kilang ayie.. 

LEE KAH LEONG.. Dia sangat laju ok.. Lee masuk 21KM dan dapat nombor 22 dengan masa 1 jam 38 minit.. wow.. sikit lagi nak dapat top 20 yang boleh minta hadiah

 

      





Ayie sayang anda ♥♥♥ Perasan tak gambar tu ada masuk TV3.. Hi Hafizi Rosli

Khamis, 13 April 2017

Natura Run For Hope 2016

Selamat Hari-Hari Kepada Pembaca

Larian Natura Run.. agak mengecewakan sedikit penganjur.. Apa pon enjoy running dekat Presint 6 sukan air











Ayie sayang anda ♥♥♥ NAK JALAN-JALAN

Khamis, 6 April 2017

Stand 4 U Charity Run 2016

Selamat Hari-Hari Kepada Pembaca


Larian anjuran KRS Taman Warisan Puteri.. ambik 5KM je mampu... 1st time bawak adik lari











Ayie sayang anda ♥♥♥ LAPAR LAAAA

Khamis, 30 Mac 2017

Shah Alam Half 21KM Night Run 2016

Selamat Hari-Hari Kepada Pembaca

Lari di Shah Alam sangat mencabar dengan banyak laluan bukit bukau.. 10km je kot.. lambat juga










Ayie sayang anda ♥♥♥ mood jalan-jalan

Khamis, 23 Mac 2017

KL NEW YEAR RUN 2016 #KLNEWYEARRUN

Selamat Hari-Hari Kepada Pembaca

Larian KL ni mengelilingi seluruh KL.. Tak ada chip dan kene beratur panjang nak dapat medal dan goodie bag.. Kamera tak berapa nak cantik sebab guna Zenpad.. Telefon ayie tengah masuk workshop so guna la zenpad







 Ayie sayang anda ♥♥♥

Khamis, 16 Mac 2017

Energy Efficiency Run 2015 (e e run)

Selamat Hari-Hari Kepada Pembaca

Larian anjuran suruhanjaya tenaga. Event paling murang RM20 je.. menarik gak la.. walaupun aliran trafik tak berapa nak ok

 





Ayie sayang anda ♥♥♥ Rasa nak g melancong.. mana best?
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...