nuffnang

Selasa, 24 Mei 2011

Assignement Intersesi Movie Review: Nak Pilih Mana Yea???

Selamat Hari-Hari Kepada Pembaca

Hari ini ayie and the group dapat movie review..eh sebelum tu kawan ayie tanya..

"Kau ada blog ke??"
"Aaaa ada kot.."
"Kawan aku dia tanye sebab ada stalker FB ko.. tengok ada link blog"

haha.. oooo korang stalker ayie lepas tu memalu, tanya kat geng group assignment ayie pula..hehe..Hai awak kalau awak baca ni tak yah tanya kat kawan assignment ayie..terus tanya ayie je..hehe.. thanks sebab sudi singgah blog buruk Ayie..hehe

Ok kembali kepada isu Assignment.. korang tahu kan intersesi kali ini ayie ambik Organizational Behavior (OB).. so petang tadi lecture bagi la assignment movie review..hmmm..bab assignment ni yang malas sikit.. sebab kene pilih movie untuk buat assignment..masalahnyee semua movie lama..takde dalam simpanan ayie rasanyee..huhu.. jom tengok apa movie yang diberi:














tengok semua assignment semua movie bawah tahun 2009.. so rasanyee mana ada dalam simpanan..kalau adapon cd yg dah berabuk dan bercalar.. tapi bagi ayie, ayie suka pilih movie yang agak remaja sikit..hehe..yela baru la dikatakan remaja..korang remaja lagi tak???..

walau apa pon.. assignment ni kene buat cepat.. yela intersesi dalam sebulan je.. kalau banyak bertangguh parah la beb.. kalau korang nak pilih mana???.. cerita dia mesti banyak cerita pasal tajuk 'behavior atau attitude'...

Ayie sayang anda ♥♥♥ Mcd buat promosi beli satu burger mcchiken percuma satu..masalahnyee tengah pokai ni la dia nak buat promosi..huhu

4 ulasan:

zairiiskandar berkata...

ayie!!amik je film yang Jlo tu berlakon!! sure best

Nurul Amira berkata...

yup . stuju . kalau cter JLO rasenyer senang cket kot . pape pon gudluck k ?

Ummu Khaulah Hasan berkata...

ok, pasni ganti david teo.
haha ! wish u luck, ayie ;)

singgah dan follow ayie kat sini..

kalau sudi, jemput singgah dan follow blog hingusan olah plak ye ;)

kalau sudi laa.. hehe ;)
(sambil buat muke TERRRskema disitu)

sahromnasrudin berkata...

film JLO tue best rasanya..pilih la yg tue erk...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...