nuffnang

Sabtu, 14 Mei 2011

I LOVE MY BLOG

Selamat Hari-Hari Kepada Pembaca
Hari ini iaitu 13 mei 2011 kecoh di Malaysia dimana semua rakyat Malaysia tak dapat membuka blog.. ramai yang cakap itu la ini la..dan akhirnya lepas pukul lebih kurang pukul 1 pagi.. blog dapat dibuka..dan blogger yang selalu menulis telah kembali menulis blog termasuk la ayie.. ayie rasa macam kehilangan jika tak dapat buka blog.sebab tak bole sign in youtube.. selama ini jika sign in blog bole sign in youtube.. tapi bila tak buka blog maka tak boleh sign in youtube.. dan blog ayie telah kehilangan satu entry..tapi tak pe la entry pasal maharajalawak yang keenam.. ok itu sahaja ayie nak karang kat entry.. apa-apa pon ayie sayang kat blog ayie :)

Ayie sayang anda ♥♥♥ pukul 5.30 pagi nak kene bangun..nak pergi bukit broga.. tunggu entry broga ye :)

4 ulasan:

eszy berkata...

a'ah aku punya entry pon ilang..apasal ek?? eh bukit broga dkt mana..kwn aku pon ada ajak tp aku x tnye pn dia bukit tu kt mana

Mya berkata...

tu la. kelam je td xdpt nk bkk belog. tp da bc notification then baru lah tahu. ngee.

Sasa Al-Sharif berkata...

sesiapa yg update masa tu memang hilang la termasuk entri, komen, dan widget. dulu penah jgk tp kali ni memang agak lama

zairiiskandar berkata...

saya pun x dapat bukak blog!!! lupa letak followers dlm blog bro..skrg dah letak..leh follow na...www.caricarimoncacos.blogspot.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...