nuffnang

Rabu, 18 Mei 2011

Maharaja Lawak Minggu Ketujuh Pilihan Ayie

Selamat Hari-Hari Kepada Pembaca

Maharajalawak dah masuk minggu ketujuh.. kali ini maharaja lawak menampilkan lawak bisu.. atau nama omputihnye silent comedy.. nampak kesusahan peserta nak buat lawak.. ada yang buat sesungguh supaya orang faham apa yang dia buat.. ada yang gangguan teknikal..huhu.. kesian kat peserta yang ada gangguan macam lampu lambat buka la apa la..hehe.. ok ini pilihan ayie untuk minggu ke-7...


Pilihan Ayie Yang Ketiga:
SEPAH


Sepah menyampaikan lawak ngangkong.. ala ngangkong tu.. acara meminta sesuatu kat hantu.. bila hantu dah sampai dan dan pula tok bomoh pengsan tengok hantu..haha.. mula la aksi lawak cara nak elokkan tok bomoh tu..hehe.. macam-macam cara timbul..last-last boleh pula ingat tuhan..dah baca doa terus hantu tu dengan kecomelan lari..hehe

Pilihan Ayie Yang Kedua:
JAMBU


Jambu buat lawak pasal bersuka ria di lautan.. mula-mula memasing main surf..surf? ala yang main skate board kat laut tu..huhu.. memasing gaya nak pergi berenang kat kolam je.. rupanye kat laut..huhu.. jambu macam biasa buat lawak yang orang tak dapat nak agak.. yang last tu boleh pulak buat renang berirama..haha

Pilihan Ayie Yang Pertama:
JOZAN
jozan berjaya mencuri tumpuan dengan lawak magik..hehe.. walaupon lawak magik tu rasanye macam banyak pak lawak buat cerita tu..tapi jozan ada style la dalam buat lawak..hehe lawak magik tali, lawak magik topi yang boleh isi air..dan juga lawak magik pasal belon yang kunun-kununnye betol la tu..hehe.. yang si johan lak asyik lempar dan buat sampah je..hehe

ok tu la lawak yang ayie rasa best la.. tapi kan minggu lepas patutnyee senarai pilihan ayie ialah jambu..maybe terlepas pandang kot.. thank you kerana menegur.. minggu ini ada undi masuk.. ayie nak pilih R2 sebagai undi masuk sebab group ini pernah masuk senarai pilihan maharaja lawak ayie..hehe

Ayie sayang anda ♥♥♥ ayie sekarang ambik intersesi.. intersesi??.. ala yang biasa U lain panggil short sem..hehe

2 ulasan:

ABU berkata...

aku tak pernah layan raja lawak..tak tahu knape..tak blh masuk..

ayie berkata...

abu: yeke..rugi tak tengok..hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...