nuffnang

Rabu, 11 Mei 2011

Di tonyoh-tonyoh, di tarik-tarik, di tolak-tolak, di cakar-cakar, di tekan-tekan

Selamat Hari-Hari Kepada Pembaca
Tengok tajuk entry ni macam pergi bergusti je.. memang pon pergi bergusti..tapi ayie tak lawan..yela amoi yang bergusti.. tak kisah la..hehe.. tapi agak sakit hati gak la.. sebab dia potong rambut ayie pendek sungguh..huhu.. rasa macam askar wataniah baru masuk..damn.. lepas tu buat reason curly la apa la.. kalau potong cantik takda nampak sangat..huhu.. lepas tu suruh potong nipis belakang bukan potong belah atas..dah jadi nipis la.. kalau potong camni kat kedai bawah pokok pon boleh potong.. takde style langsung.. entah bila la ko start keje..ayie dah lama kot jadi pelanggan regular.. dah setahun lebih dah.. ayie tengok hanya seorang je yang pandai potong rambut laki.. amoi tu takde la..hampa..huhu.. walaupon muka dia ketat tapi dia penuhi citarasa ayie.. lantak la..lagi 3 bulan ayie datang kedai ko balik..haha.. ni bulan 5.. bulan lapan la datang balik.. nasib baik agak murah dari kedai amoi yang lain..RM10... lokasi gusti kat kedai gunting rambut kat giant senawang
hati yang tengah panas mahu mencari benda yang sejuk.. cool blog perisa vanila oreo menjadi idaman kalbu.. huhu.. sedap sesangat dapat cool blog.. ada pearl..tapi sebenarnye ayie tak minat sangat dengan pearl..tapi sekali sekala letak je la pearl..

Ayie sayang anda ♥♥♥ lepas ni kene kembali zaman pacak balik.. dalam 3 minggu kot..huhu

10 ulasan:

ikan berkata...

ate mne gmbo nyea nie ..? tade pomm ..

cool blog tue try arr cendol. siyesh sedap suka!

Azmie berkata...

bab-bab potong rambut neh mmg sebulan sekali balik kampung buat appointment ngn tukang gunting tu.. x berani nk gunting rambut kt saloon sembarangan waima disuggest oleh mmbr2..

adwafarahin berkata...

nyum2! cool blog..bestnye klu dpt skrng!

nini syuffina jalil berkata...

vanila oreo?
ke oreo vanila?
HAHAHA ;D
mmg skg cuaca panas
chill ! :)

ayie berkata...

ikan..

haha xde gamba yang btol2 leh tepek kat blog..hehe.

eh cendol murah coolblog mahal..(tetibe)..hehe

ayie berkata...

azmie..

waa taknak sebenarnyee nak potong.. tapi tengok rambut ni agak lebat..terpaksa la..huhu

ayie berkata...

adwafarahin

best cool blog..hehe

ayie berkata...

nini syufina

haha terbalik ke.. yup pepanas kene cari bende sajuk baru balance..hehe

MR. SYAH berkata...

cool blog tu apa?

Afzainizam berkata...

,=====,o00o Ponn..Ponn.Ponn..
//__l_l_,\____\,__
l_---\_l__l---[]lllllll[]
_(o)_)__(o)_)--o-)_)___
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
" Antara kau dan aku
Blog ini sebagai pengantara”
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Maaf lama tak ziarah kamu semua….
Jom Terjah entry terbaru ??
diy bumbung kereta karat

woooo aku dah try coolblog ni mmg sedap nak-nak kalau tengah cuaca panas perrhhhh nikmat beb... tapi sekali sedut ajerr dah habis....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...