nuffnang

Jumaat, 29 April 2011

Tahniah Kawan Politeknik Tamat Pengajian

Selamat Hari-Hari Kepada Pembaca
entry kali khas untuk kawan ayie yang berada di politeknik sultan azlan shah.. ayie pernah masuk poli satu semester je.. ambik diploma retail management..walaupon satu semester.. tapi kenangan dengan diorang tak boleh dilupakan.. sekarang diorang dah habis final exam untuk third year semester keenam.. tahniah.. ayie doakan korang berjaya.. tak kisah lah sambung belajar ke atau terus kerja.. ayie harap korang mencapai cita-cita korang.. :)

kat bawah ni semua video sepanjang satu semester dengan diorang.. banyakkan..hehe.. guna kamera henpon tak canggih.. kenangan semasa semester jun 2008 hingga disember 2008

ni semasa malam orientasi semester pertama..haha.. rajin ayie ambik gambar


ini pulak masa hari membersih kolej.. kolej ayie nama V3


yang ini tak boleh lupa bila kawan ajar kitorang buat akaun.. ramai dalam kelas ini tak ada basic akaun..termasuk la ayie


ok ini kali pertama masuk pasukan polibriged.. pasukan kokorikulum.. belajar pasal cpr


haha ini semasa nak berkenalan dengan rakan kelas


ini masa presentation cpr oleh group kitorang


haha yang ni sangat tak boleh lupa sebab ayie yang conduct choral speaking..hehe.. abaikan suara ayie macam itik..haha


ayooo.. ini masa persembahan koko.. kene lak menari


haha ada lagi..hehe..layan


ni pulak masa makan beradap.. time koko juga


okay yang ini ayie merajinkan diri buat video slide presentation


ini masa lagu puspa..haha.. ayie kameraman
(sorry senget)


ini masa lagu hujan.. ayie sebagai kameraman..haha
(sorry senget)


lagi sekali..lagu siti haida..ayie kameraman lagi..
(sorry senget)


haha ni masa belakon..ayie kameraman lagi..hehe


dan yang ini masa belajar koko nak buat khemah


ok ini adalah video terbaik yang dibuat oleh kawan ayie.. kalau rindu tengok video ni..sebab complete geng drm


ayie ucapkan semoga korang berjaya tak kira la sambung belajar ke atau apa sekali :)

Ayie sayang anda ♥♥♥esok start exam :)

8 ulasan:

Shamsuddin Amin berkata...

byknye kenangan...
pasti x luput dri ingatan...

gud luck exam...

sweet stalker berkata...

kenangan belahar lah paling best.. :)

black cat berkata...

huhu kenangan terindah....

mrs.cokelat berkata...

sedih kan bile dikenang balik..n sy akn hadapinyer p'pisah dgn kwn2 utk sem yg t'akhir nieyh.... =(

Mohd Ridhuan berkata...

bnyak gler r video...
walaupun 1sem je....
aku punye video selama bljr kat kolej 3tahun..ade 1-2 je video...xpe gmbr2 ade sebagai kngan...
wish all the best r untuk semua...

Fairus Ibrahim berkata...

bw here...
sudi2 la tgk nie,,,
http://simpleas-fai.blogspot.com/


kaLu nak la........
foLLowlah ye?huhu

nini syuffina jalil berkata...

untung lah dah abes ;(
kami masih FINAL taw --'

eqbalzack berkata...

abg eq sudah abes exam! yea!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...