nuffnang

Selasa, 26 Julai 2011

Siapa Nak Dudel Free?

Selamat Hari-Hari Kepada Pembaca...

Ayie telah ditag oleh blogger yang comel lote: MYA.. so tanpa ragu-ragu ayie pon nak join la..

kontest ini direka dan hak milik oleh Cik Cempaka..dalam kontest ini tugasan yang perlu buat adalah..

1.memberi komen tentang blog cik cempaka :

blog cik cempaka sangat comel dan menarik serta simple :)

2. Pilihan dudel?

ayie pilih i-spring la..hehe

3. Submit entry sebelum 28 julai 2008..

ok itu sahaja sonangkan..hehe.. so korang-korang nak join sila la lelaju buat entry dia..hehe..

ayie nak tag follower baru macam biasa..

2.PORUMAN

Ayie sayang anda ♥♥♥ ok bersiap nak masuk kerja..bye

8 ulasan:

DoodleLicious berkata...

Thanks memeriahkan majlis kenduri

hehe

PORUMAN berkata...

nak join...nak join.. tp x tau ape bende lar kontest2 nie... aku x tau nak bt ape bile join bende tu...

Afsar berkata...

nak2..tapi pebenda dudle tu??hehehe
weh lamer giler ko tak dtg blog???

E.K berkata...

Cantik doodle! :)

C i k P i p i T e m b a m berkata...

doodle tu apa ? haha .

ayie , kita ade tag ayie untuk join contest . nanti tgok kat blog kita tau

Far8 budak baik berkata...

hahaha..x pandai lahhhh
ayie..kerja leklokkk
nnti dpt gaji..
blnje aku yer..
hahahaha
sori lama x mai..
seyes bz..huh

Afzainizam berkata...

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
السلام عليكم ورحمة الله و بركاته
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/

~~~~~~~~~جزاك اللهُ خيراً~~~~~~~~~~~~
Jom Terjah entry terbaru ??
diy pasang head unit dan poweramp

uihhhhh dorehhhh kito joint.. sama-sama suport antara kito yerrr

Mya berkata...

yeayyy! gudluk ayie! ^o^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...