nuffnang

Ahad, 10 Julai 2011

Party Hari Jadi Emak ~~ Set Mewah Nasi Arab

Selamat Hari-Hari Kepada Pembaca

Semalam lepas habis kerja ayie nak beli set mewah nasi arab khas untuk hari lahir emak.. Set Mewah rasanya boleh makan untuk 7 orang.. Ada nasi arab, 2 jenis masakan ayam dan satu daging kambing, stew dan roti perancis, sos tomato, sos sambal, sayur pear dan timun campur mint, custard 2 dan jus mangga 4 cawan plastik... ok la semua dapat merasa.. abang ayie yang pertama datang lewat pun dapat rasa nasi arab.. cuma kakcik and famili je tak balik.. jom terjah tengok orang makan..









haha..macam mana ada yang terbuka selera untuk hari ahad ini.. try la cari nasi arab sekitar kawasan rumah anda.. sangat best... ok la mahu masuk kerja ini pagi ahad.. esok cuti.. memandangkan cerita popular tak ada kat wayang so nak berehat panjang la esok...


Ayie sayang anda ♥♥♥ harap hari ini tak kene potong tangan..haha

14 ulasan:

Putery Makaroni 23 :) berkata...

sedappnye! ayah pu3 dulu kerja chef kat Cairo. dia pun pandai wat sendiri nasi ARAB :)

zulayha aziz berkata...

lapar la tengok nasi arab nih...
nak sket..!

Far8 budak baik berkata...

wehhh mmg sedap
lahh kn nasib arab..
aku kat U tgk budak2
melayu sume bantai nasi arab..
hahaha

aan berkata...

nasi arab + ayam tandoori = rm 7.00
nasi ayam + ayam hainan = rm 3.80
ini harga kat MMU

Syazween Farisya Hasan berkata...

wowowow . ni nasi arab damsyik kat paroi tu ke ? tak dapat nak g mkan lagi la . adoyy .

Fezul Fadhley berkata...

xpernah rs lg...

ABU berkata...

eh lapar pulak tengok orng makan..
HB tuk mak ayie.

Miss Y and Her World berkata...

alamak terliur nya!! kenapa kenapa kenapa post gambar makanan? uwaaaaa kejamnya. laparrrrrrr T_T

Muka Macam Kau? Sorry, Aku Tak Pandang
Teguran Ikhlas Dari Seorang Lelaki Untuk Wanitanya

Bigdaddyz berkata...

pernah cuba mmg sedap...

sifu im berkata...

bestnya mkn nasi arab..teringat plak tym bljar mesir dlu..sllu je mkn nasi arab..hoho

bunga berkata...

sedap..suka kan bila keluar sama2 ngn keluraga.

Bro berkata...

wow..
set mewah nasi arab..
aku pun bese makan yg bese2 jep
kat tempat aku..berapa eh kos
set mewah nasi arab tu?

Amirah Suhana berkata...

mmg sedap + kurang lemak. kan?

amir aizat berkata...

nasi arab sedap tu! hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...