nuffnang

Selasa, 12 Julai 2011

1st Giveaway Sifu+Ila

Selamat Hari-Hari Kepada Pembaca



Entry kali ini ayie nak join Giveaway dari blogger cikgu sifu dan tongga..haha.. bukan la sifu dan ila.. sorry gurau jee.. kalau dapat terpilih menang giveaway dapat permata zamrud..wow made in zuhlian ke?.. bukan la import punya egypt mari.. so moh ramai-ramai join giveaway ni dari


ok task giveaway kene bagi 2 ayat mengenai blogger couple ini..

1. Sifu perasan dirinya popular di sekolah sedangkan dia tak tahu pengetua sekolah dia lagi popular sampai makcik potong bawang kat kantin lagi kenal pengetua...

2.Ila blogger wanita bertudung yang suka pakai tudung jenis 3 layer tapi boleh cukupkan 7 baru warna pelangi...

ok ayie nak tag 5 orang blogger baru dan seorang blogger lama dikenali..hehe..


ok thats all.. support rakan blogger anda kalau dia buat GIVEAWAY.. assalam...

Ayie sayang anda ♥♥♥minggu ni start keje part malam.. huhu.. takuuuuuuttt sbb ramai customer...

9 ulasan:

lilypelangi berkata...

all the best ! :)

HonEyBuNNy berkata...

salam...

thanks ya sudi join..ngeh3,..

sifu tu memang perasan sokmo..hehe..

btw,good luck...;-)

eida berkata...

tq ayie..tkjut nma ida pon d tag

rara pinkmafia berkata...

permata biru =)

ADAN + LINA berkata...

Good Luck...
saya singgah sat...
terus jadi follower...!!!

Singgah singgahlah juga blog saya.

Far8 budak baik berkata...

aku ikut lah jugak hari tu..
first time ikut..
hahaha
thanks!!=)

amir aizat berkata...

best of luck! sye sentiase support ayie okay! hehe

sifu im berkata...

tq yi sudi join..

ceit..bila mase plak aku couple ngn ila perasan comel tu??haha

Afzainizam berkata...

,=====,o00o Ponn..Ponn.Ponn..
//__l_l_,\____\,__
l_---\_l__l---[]lllllll[]
_(o)_)__(o)_)--o-)_)___
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
السلام عليكم ورحمة الله و بركاته
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Jom Terjah entry terbaru ??
tip tip cuci enjin kereta

Maaf dah lama aku tak ziarah blog ko lahhh... Maaf lah yerrrr...

good luckkkk... manau tau menang jgn lupa kangkawan yerrr

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...