nuffnang

Jumaat, 22 Julai 2011

MOVIE: HARRY POTTER AND DEATHLY HALLOWS

Selamat Hari-Hari Kepada Pembaca

Hari isnin lepas ayie tengok wayang cerita harry potter.. ayie sangat peminat fanatik filem harry potter.. semua siri ayie tengok.. tapi tak semua ayie tengok kat wayang..banyak tengok dekat cd dan download dari internet..

ayie teringat dulu masa ayie form 1.. ayie ejek kawan ayie yang minat baca buku harry potter tebal-tebal.. haha.. ayie sebenarnya tak minat baca buku english ni.. yela dah la tebal bahasa dia up up in the world.. tapi lepas tengok siri harry potter kedua.. ayie suruh la abah ayie beli buku harry potter..agak terkejut abah beli tak tebal sangat.. tapi ayie baca rasanya tak sampai 50 muka surat ayie dah stop..baik tengok filem dari baca buku yang tebal-tebal..haha

Ayie rasa siri akhir ini sangat-sangat best..nampaknye filem Thor dah jatuh filem kedua terbaik bagi ayie.. 1st adalah harry potter 7.. cerita dia tak buat ayie mengantuk langsung walaupon ada part2 yang lambat..sunyi je wayang.. tapi paling tak best tengok wayang adalah ada seorang pengomen filem..haha..ko 1st time tengok wayang ke?.. senyap-senyap sudah la tak payah la nak ulas apa yang berlaku...dah la cakap kuat-kuat..haha.. tapi ayie suka anak harry potter..


nama dia sangat unik.. sebab harry cakap gabungan 2 pengetua Hogwarts.. dan anak harry sangat takut kalau dia join team hijau.. tapi kat internet heboh la dok kata albus severus join team hijau..belum tentu lagi dah tahu dia masuk geng mana..hehe

jom layan gambar harry potter 7...






Layan scense kejap

Ni team draco tak puas-puas lagi nak buat huru hara..haha

neville jadi hero hogwarts sebab bunuh ular voldemort

3 sahabat yang memang terbaik

harry siap sedia nak lawan voldemart

sniper yang masih lagi cinta dengan lily..emak harry potter

Ginny Weasley akhirnya jadi buah hati harry dan kahwin dapat anak.. tapi kenapa wife harry tak lawa.. punya la banyak yang cun..ni pulak jadi wifenye..haha

ni masa perlawanan terakhir gusti antara voldemort dengan harry..

geng selenge voldemort tunggu kehadiran harry..


Rugi woo siapa tak pergi terutama fefinat buku tebal JK Rowling..tapi tiket kat seremban ini mahal lagi dari melaka.. seremban dapat rm8 tapi melaka dapat rm6..sayang GSC..haha

Ayie sayang anda ♥♥♥ next entry nak share pasal babrican.. ada satu hal korang kene tahu..bye

5 ulasan:

GaRy™ berkata...

grrrr.... jelesnya... belum tengok lagi ni~.. T^T

Hans berkata...

hehehheh
den tgok tayangan terawal
memang xmenyesal sebab best
:-)

ABU berkata...

suka suka suka...minat gila...

smalam aku tengok lagi kat mid valley, second time..midnight...hahahaha..

btw, murah gila tiket wayang ko 8 ringgit jak.. bestnya :D

black cat berkata...

haha bru tgk td...
tp kt klcc la mhal sgt..
best gak ank dia pon comel...

Mya berkata...

rajinnyyeeeee paste gambar byk2... tp gambar cantik! =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...