nuffnang

Sabtu, 23 Julai 2011

Barbican Sah Halal

Selamat Hari-Hari Kepada Pembaca

Ayie sebelum ini ada buat entry pasal barbican..sila rujuk sini..klik sini..dan ramai yang beri komen mengatakan barbican tak halal.. so lepas ini moga pembaca blog ayie tahu yang barbican sah HALAL.. jom usha surat bawah ni..
Majlis fatwa telah mengatakan yang barbican halal.. so kepada umat islam jangan risau kepada barangan arab ini.. sudah sampai masanya kita tukar selera kalau dulu selalu mengadap coca cola..sekarang sudah ada pengganti yang halal tanpa diragui..

masih tak nampak lagi.. jom usha gambar bawah pula..




so jangan risau kalau korang nak beli barbican yang sudah ada dipasarkan di 7e.. heboh surat khabar kata barbican tak halal.. tapi bila dah nyatakan halal tak pula nak hebohkan.. semoga kita hindari makanan yang tak halal..



amacam baju kerja ayie.. siap berkopiah dan berapron.. orang kedua yang pakar membuat air shai arab..haha

Ayie sayang anda ♥♥♥ ish makin terok pula ayie tengok Malaysia main..huhu.. teruskan semangat memberi kemenangan Malaysia..Malaysia Boleh.. Kita Boleh

9 ulasan:

aan berkata...

maybe barbican dont suits me, hari tu minom setegok aje dah muntah, tengok org lain minum macam sedap~ nak jugak, tapi kenapa muntah?

Fezul Fadhley berkata...

nice one! Alhamdulillah... xde da keraguan..

Shikin JD berkata...

Sedapker air barbican tu?
Rasanya dia camne, cam orange dlm botol tu yg ada gas tu ker?

Adam Idris berkata...

time 'haram' dulu heboh satu malaya
dah dapat sijil ke hape ke buat diam je
xtau nape rase mcm org sabotaj la barbican ni, tu yang kes kata 'haram', sedangkan minum x mabuk pun, kan kan kan?
hehe

Dhiya Fariza berkata...

thank you for sharing the news :)

KimiCnoL berkata...

oke nice..boleh minum tanpa ragu`ragu lepas nie ;D

petua kuruskan badan??

Hanim Mahali berkata...

baguslah... tak de la orang ramai ragu-ragu nak minum...

Afzainizam berkata...

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
السلام عليكم ورحمة الله و بركاته
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/

~~~~~~~~~جزاك اللهُ خيراً~~~~~~~~~~~~
Jom Terjah entry terbaru ??
tip bersihkan lining roof kereta

dulu memang ade kecoh-kecohhhh tapi kalau dah keluar fatwa ... hilang ragu-ragu ni

Mya berkata...

thankssss for the info ayie =)

kalo x mg konfius dgn mcm2 entri bloggers pasal ni heee

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...