nuffnang

Ahad, 3 Julai 2011

Cara-Cara Nak Buat Blogger Lain Senang Klik Entry Baru

Selamat Hari-Hari Kepada Pembaca

Ayie dok usha la mana tutorial yang belajar mengenai cara senang nak blogger lain dapat baca entry baru kita.. so ayie tengok ada blogger ady budika tengah online kat facebook.. so dengan tak malunyaa ayie pon chatting la dengan dia.. tanya dia.. ayie ucapkan terima kasih sesangat sebab membantu ayie..hehe.. dia membantu ayie cara membuat komen kat blog..

so kat atas ni adalah contoh komen yang ayie buat sendiri kat entry tak popular ayie.. yang warna biru tu la ayie maksudkan.. sebab ayie tengok blogger afzainizam selalu bagi komen kat ayie dan tinggalkan komen yang berwarna biru.. nak tanya dia ayie rasa dia tak berlayan sebab dia kan fofular..hehe.. jangan marah ye bang..dan ini lah dia link yang ayie cakap tu.. link ke?...layan so korang lepas ni boleh la cuba try test bila korang komen blog blogger lain.. its very simple..bak kata orang putih..kan,,,

so inilah dia blogger terkenal ady budika .. ayie kenal blogger ni dari group facebook sahabat blogger.. dan ada satu entry dia mengenai gambar monyet memeluk merpati.. dia suruh teka gambar dia tu kat blog dia..hehe.. masa tu dia ayat dia paksa suruh jawab kat blog.. ayie malu pulak nak letak jawapan kat blog.. sebab komfem kena gelak bila salah jawab..haha.. dan dia adalah kakitangan media prima especially bagi tv 8tv.... thank you bro...


Ayie sayang anda ♥♥♥ hari ini hari ahad... kompem lagi ramai datang kat restoran.. tapi hari ini perlawanan penentuan Malaysia vs Taiwan..huhu.. xdpt nak tengok.. kawan-kawan yang budiman.. sila la yee.. upload video penuh kat blog korang masa perlawanan tu.. restoran tempat ayie kerja xde tv..bole?

8 ulasan:

saiazuan berkata...

dari blog seremban maya

cool sabtuday :D with bloggers http://eleventx.blogspot.com/2011/07/blogger-sports-carnival-2011-with.html

Hans berkata...

loh...ekau tak tanya den
kalau tanya den tunjuk entry den pasal nih
ekekek
den pun selalu tinggalkan link
selamat menonton transformers esok

Review Filem Transformers: Dark Of The Moon 3D

Hanim Mahali berkata...

dulu rajinlah selalu tinggal link warna biru tu kat komen... tapi sekarang ni dah kurang rajin sikit... hehehe

Diary oF Mine berkata...

ekhemmm.. nak try la... hehehe KAWAN

Shahrul Izwan berkata...

ouhhhhh! Baru tau! Thanx thanx thanx! :D

rara pinkmafia berkata...

heheheh xde tv?hmm bli lah hp yg ada tv tu ayie.

Bigdaddyz berkata...

macam tak rajin jer...hehe

Mohd Ridhuan berkata...

nak try jugak la... "Mainan Piano oleh Hazman Halid"

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...