nuffnang

Isnin, 11 Julai 2011

Lagu Kawaii Daripada Fiffy Natasya ~~ Menarik Di Dengar

Selamat Hari-Hari Kepada Pembaca



Semalam tengah cari sesuatu lagu menarik untuk didengar di youtube.. ayie jumpa remaja melayu yang bernyanyi musik j-pop.. dah lama dengar fiffy natasya nyanyi konsep j-pop tapi belum kesempatan lagi nak dengar.. so semalam dapat la dengar..korang mesti pernah dengar.. memang suara dia kecil.. tapi kalau dengar suara latar macam lagu cerita dragon ball suara pon lebih kurang je.. jom tengok lirik dia kejap.. lirik dia agak kecomelan..hehe.. tapi tak kisah la janji ayie suka muzik dia..

Kawaii No Kawaii
Comelnya handset ku ini
Tapi ku dah tak tahan lagi
Asyik Nak Berdering-dering

Dari pagi hingga petang
Aku asyik berfikir
Patutkah aku melarikan
Diri Dari Bayanganmu

Dari petang hingga malam
Hatiku tak rasa tenang
Sudah ku katakan padamu
Aku masih lagi muda

Tak perlulah
kau menjemput aku lagi
Tak perlulah kau
sentiasa menemani aku

Kerana kita teman biasa
Dan Seperti kawan-kawan saja
Janganlah janganlah janganlah
engkau marah
Hanya kerana cinta mu ditolak

Kawaii No Kawaii
Comelnya handset ku ini
Tapi ku dah tak tahan lagi
Asyik Nak Berdering-dering

Kawaii No Kawaii
Comelnya handset ku ini
Telah ku katakan padanya
Kita cuma teman biasa

Fahamilah juga perasaan aku
Fahamilah juga impian Yang Ku kejari
Kerana kita hanya manusia
Yang tak punya apa-apa kuasa

Janganlah janganlah janganlah
engkau marah
Hanya kerana cinta mu ditolak

Kawaii No Kawaii
Comelnya handset ku ini
Tapi ku dah tak tahan lagi
Asyik Nak Berdering-dering

Kawaii No Kawaii
Comelnya handset ku ini
Telah ku katakan padanya
Kita cuma teman biasa

Hontou ni ne hontou ni
Bukannya kau aku benci
Cuma belum masanya lagi
Untuk kau ku bersemi

Kawaii No Kawaii
Comelnya handset ku ini
Tapi ku dah tak tahan lagi
Asyik Nak Berdering-dering

Kawaii No Kawaii
Comelnya handset ku ini
Telah ku katakan padanya
Kita cuma teman biasa

ok nak dengar lagu dia yang comel.. jom tengok video kat youtube ni..


ok la itu je nak share.. entry ringan-ringan untuk hari cuti isnin.. so kawaii kawaii..hehe

Ayie sayang anda ♥♥♥ pepagi lagi abah dah kejut pergi kebun getah meracun..huhu.. memang seminggu ni hilang penat kerja memang takdo..(entry sebelum ni..#entry.. ada dua soalan tanya..ok kedai tu dekat berhampiran giant senawang dan harga set mewah RM70..sekian)

7 ulasan:

aan berkata...

fifi ni adelah penyanyi yg di anti kelas aku time form 5 dulu~ haha, x suke btol

Amirah Suhana berkata...

haha..adoi ..hehe

saiazuan berkata...

bkn best sgt pun jpop ni..hhuhu

atwr #4 on release
http://eleventx.blogspot.com/2011/07/atwr-comic-4-budak-budak.html

hidayah zawawi berkata...

hahaha..ayie2..semangat racun kebun getah tuh..kg jual dapat duit..hehehe

Bigdaddyz berkata...

ini kalau ikut nyayi boleh hujan kejap lagi....hehe

amir aizat berkata...

layan je lar,hehe

Far8 budak baik berkata...

aku suka lahh dgr...
first time pulakkk.
hahaha =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...