nuffnang

Selasa, 5 Julai 2011

1st GIVEAWAY mohdkhairi.com

Selamat Hari-Hari Kepada Pembaca

Kali ini ayie nak join sahabat blogger yang ayie kenal kat fb.. namo eh khairi... blog dia sangat hebat.. ada satu entry tu ayie sangat teruja la bila baca..huhu.. mula-mula khairi ni tegur chatting kat fb.. ayie agak pemalu sikit nak berborak dengan orang baru kenal ni..tapi ayie layan je la.. bila tengok dia belajar kat UiTm jugak.. tapi course dia sangat hebat ok.. tangan berseni je boleh buat.. dan kebanyakkan gambar dia jenis senyuman sepesen..hehe..jangan marah khairi..haha.. ok la panjang lebau benor nak cite pasal life dia.. back to the topic.. cewah omputih..hehe

ha meh le cik cik tuan-tuan join giveaway ni.. sangat mudah dan simple.. tapi kene buat cepat-cepat sebab tarikh tamat dia dah nak dekat dah..huhu.. yang penting ada hadiah sebanyak 23 yee.. pencarian pemenang giveaway 23 pemenang.. ayie tahu nape 23.. sebab khairi umur dia dah 23.. dah tuoo..haha.. ayie maintain muka muda cam dafi umur 18..hehe.. eh dafi ngan ayie kembar tak serupa..tak sama ayah dan tak sama ibu..betul la kan?.. ok dah sedia nak terjah entry blog giveaway dia..haa inilah dia..sila klik laju-laju yee..



Ayie sayang anda ♥♥♥ mak dah bagi isyarat suruh kerja sebulan je..huhu..

2 ulasan:

Mohd Khairi Khadzir berkata...

hakhakhak...aku tgur ko dulu ek?haha lupe daa...aye=ie, kite sebaya ok..ngan dafi pn..

aku rase org lain buat entri pnjng2 sbb diorg snaraikn hadiah ..tp yg ni dok mengarut psl aku plak..ahhaha

anyway, thanks join taw! sokong blog ayie jgk!

**entri ape ek yg ko suke tu?haha

Mohd Khairi Khadzir berkata...

TAHNIAH! !anda merupakan salah seorang pemenang GA ini!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...