nuffnang

Khamis, 28 Julai 2011

Contest Hantaran Idaman

Selamat Hari-Hari Kepada Pembaca


Ayie kene tag la dengan blogger famous ni siapa lagi kalau tidak.. cik pipi tembam.. haha.. nak tergelak ayie..kenapa ayie ditag pada kontest kahwin nie..hehe.. terasa nak kahwin je..tapi matlamat ayie belum tercapai macam mana nak kahwin..ehehe..

nak tahu matlamat ayie apa? nak cari rumah banglow sebelum kahwin.. mesti ramai yang ingat ayie main-main..ayie tulis betul-betul la.. itulah cita-cita ayie sekarang..tak kisah kerja mana tapi ayie usahakan supaya mendapat banglow..lepas tu baru fikir jodoh..

ok untuk tugasa ini ayie ambil hantaran dari perkahwinan Datuk Siti Nurhaliza dengan Datuk Khalid.. ayie cilok dari.. simplysiti.com..

so next tugasan kena bagi ringkasan slogan..

Saya suka sangat hantaran ini kerana... designnye cantik dan nampak eksklusif dan yang penting ikut kesukaan tema warna ayie iaitu warna hijau muda..:)

ok sesiapa pon boleh join kontest dari blogger..Syafarina.. dan baca keterangan kontest untuk maklumatg lanjut..so ayie nak tag follower baru yang perempuan..siapa??




Ayie sayang anda ♥♥♥ takut nak bilsng sama bos bak cuti sehari..huhu

5 ulasan:

C i k P i p i T e m b a m berkata...

Muahahahha ! jangan mrh ayiee comey . hikhik . apa salahnye join . xD

anisyafrina berkata...

just nice je hantaran tu... sweet..

*thanks joint n gud luck ye ^__^
*tQ gak kat cikpipitembam coz ajak ayie joint ^__^

Afzainizam berkata...

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
السلام عليكم ورحمة الله و بركاته
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/

~~~~~~~~~جزاك اللهُ خيراً~~~~~~~~~~~~
Jom Terjah entry terbaru ??
tip rendahkan lowered kereta

woooo hantaran kawin ayie ke tuuuu.... good luck

cik azeya berkata...

jgn lupe jemput. hahah

Hanim Mahali berkata...

wah ! contest hantaran idaman tu. anyway, good luck ya...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...