nuffnang

Khamis, 21 Julai 2011

Hizami, Nak Header Satu!

Selamat Hari-Hari Kepada Pembaca


Hai tak ada siapa kan nak tag ayie suruh join kontest blogger terkenal ni..huhu.. sodih..(drama king tol ayie).. lantak la nak masuk gak..haha..jom terjah blog beliau, klik nama dia ni..


syarat nak join kene wat slogan.. pergh ingatkan pertandingan silang kata je kene wat slogan.. kontest ni pon kene buat juga..layan..

Slogan:

"Ke hadapan Hizami, saya nak header satu sebab ayie tak pandai buat header kacak sampai seminggu mengadap youtube belajar buat header tapi tak jadi-jadi juga"

hmmm berapa patah perkataan tu ha? kurang 20 ok..hehe.. walaupon hajat dihati nak tulis panjang karangan 3 pages..

so macam biasa ayie nak tag follower baru ayie.. big clap to her...


Kepada pembaca blog ayie nak join boleh je.. klik nama dia.. Hizami Rahim

Ayie sayang anda ♥♥♥mata dah mengantuk..tapi nak juga buat movie review Albus Severus Potter..nantian

11 ulasan:

izfanora berkata...

semoga berjaya juga.. :)

nini syuffina jalil berkata...

nak jugakkk ! heeee ;)

..hizamirahim.. berkata...

hehe.
thanks ayie sebab sudi join.
adeh.

good luck ye.

rara pinkmafia berkata...

nak jugakkkkkk heeee.

Mya berkata...

gudluk ayie =)

btw, header awk tu cute pe... hehe

..Bai.. berkata...

gudluck:D

Afzainizam berkata...

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
السلام عليكم ورحمة الله و بركاته
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/

~~~~~~~~~جزاك اللهُ خيراً~~~~~~~~~~~~
Jom Terjah entry terbaru ??
generasi nissan sentra

yupppp good luckkkk.... tentang header kaDANG TU TAK DATANG IDEA PUAS PERAH OTAK TAK TIMBUL PUN IDEA BERNAS

ABU berkata...

seminggu meghada youtube nak blaja buat header...tak sanggup aku hahahaha...aku mmg tak reti nak buat header..:)

belogkayangan berkata...

semoga anda terpilih :)

Mra Mastura berkata...

gudluck wey!~ XD

ayuni zafira berkata...

gudluck :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...