nuffnang

Rabu, 8 Jun 2011

Album Terbaru Ning Baizura - DEWA

Selamat Hari-Hari Kepada Pembaca

Qarl ada buat kontest untuk album baru Ning Baizura.. elok sangat la tu.. sebabnyee Ning Baizura dengan ayie ada persamaan..apa tak caya?? klik la entry ni.. Ning Baizura.. ok ayie malas nak tipu-tipu..hehe



ok yang kat atas ni album cover Ning Baizura (klik pic untuk tumbesaran).. stylo kan.. muka dah macam beyonce+jlo hehe.. album Ning sekarang dah takde suara soprano(betol x eja ni) so anda akan rasa selesa mendengarnyee..hehe

ok yang bawah ni senarai lagu dia.. banyak gak lagu dalam album ni.. satu lagu tu mahal nak buat beb.. bertuah sapa yang dapat memiliki album Ning Baizura..

Lapan lagu yang terdapat didalam album

1. Raksasa

2. Sampai

3. Mama Papa

4. Bila

5. Pencarian

6. Propaganda

7. Alhamdulillah

8.Aku Bukan Dewa

Nak tahu laman web Ning klik je kat bawah ni.. terus keluar lagu dia.. serius cool..

Laman web portal rasmi Ning Baizura

http://www.ning-baizura.com/



ok video youtube direka dengan secara kreatif dan kritis oleh Qarl sendiri.. serius ayie nak belajar je cara buat video terbaik ini.. tapi Qarl kan retiss selalu sibuk..(ok x merajuk cuma makan hati je) so korang subscribe la youtube Qarl.. ayie dah.. klik ini..MrBloggerboy..

so apa lagi moh la join kontest Qarl ni.. rugi woo tak join.. klik laju-laju dan buat entry laju-laju yee..klik Qarl..(ok banyak lak nama Qarl entry ni..lantak la..hehe)

Ayie sayang anda ♥♥♥ Kak Ning bila nak dapat anak ni??hehe

3 ulasan:

Mohd Khairi berkata...

hoho....

rara pinkmafia berkata...

rara suke lagu trio dye ngn ning n shila tu.sgt besh.

idaida0504 berkata...

wah2..meriah ye dia..hehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...