nuffnang

Selasa, 7 Jun 2011

Projek Ayie Dah Siap ~~ Sibuk Nak Study..

Selamat Hari-Hari Kepada Pembaca

Minggu ni ayie sibuk dengan test pada hari khamis ni..huhu.. malasnyee baca buku..hehe.. satu paper je test ni.. tapi tu la.. paper killer ni banyak sangat nak baca.. terima kasih kerana sudi singgah di blog buruk ayie ni.. kalau singgah tu sila tinggalkan komen memandangkan ayie tak ada shoutmix atau chat blog.. saja tak nak letak sebab ada je benda virus yang bagi link merosakkan dan melembapkan blog.. minta maaf yee...


cantik tak projek ayie??..haha projek ni nak siap bulan 7 ni.. kalau datang ke UiTM Bandaraya Melaka mesti ada yang perasan bangunan ni.. ala dekat je dengan kampus tu.. ayie letak ni kat facebook.. ramai yang suka..hehe.. ok ini adalah bangunan baru kolej untuk semua pelajar UiTM Bandar Melaka.. tapi macam tak cukup je.. pelajar ada 5000, tapi tengok bangunan tu macam leh penuh 1000 student untuk satu bangunan.. UiTM ambil 2 bangunan je kan.. dengan surau yang sungguh comel..huhu.. harap naik sem boleh pelajar duduk.. ayie ngan geng katanye malas nak dok kolej sebab kolej kan ada rule.. so payah la sikit..huhu..

ok la mahu start studi.. azan isyak dah berkumandang.. jom solat

Ayie sayang anda ♥♥♥ nak cari charger kamera.. sabtu ni mak ajak pergi dinner ngan artis..hehe

12 ulasan:

rara pinkmafia berkata...

tu ayie yg design ke?fuyohhh hebak.

syrupmasin berkata...

fuyoo..nak masuk melake ahh :D

Mohd Khairi berkata...

wah makin maju uitm kampus bndaraya nih..hehehehe

mye berkata...

study lelok..
hehe

A M E ! berkata...

ayie ade test ya khamis nie ? good luck ya . :)

btw , ayie uitm kampus bandaraya melaka ya ?

kim heeruul berkata...

tu projek hang ke?
leh buat kan sebuah rumah untuk aku..haha

NICK IRFAN berkata...

boleh tahan jgk bangunan tu

bunga berkata...

cayokkk..cayok..stdy betul2 yek..:)

'AQILAH berkata...

eh ..kite satu U rupanya :D untung la yg akan dtg, makin dekat je nak g kelas..:)

Fyqa berkata...

wish luck for ur test ;)

Bro berkata...

aloo fikri...
salam2 knalan...hoho..
bgunan nie ko yg design sendiri ea

cx's berkata...

KBM. itu apartment yayasan la. bkn kolej. heeeheheh cx tgl kt situ. jom dating. upst! hahaha *gurau je

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...