nuffnang

Jumaat, 3 Jun 2011

Mid-Year Giveaway by Nisa Menaip

Selamat Hari-Hari Kepada Pembaca

Hari ini hari jumaat.. nak join la buat entry pasal giveaway bye nisa menaip..hehe.. tengok dia punya sponsor ramai gilak..haha.. alang-alang tengok sponsor tu leh la follower diorang..mana tahu diorang pon akan buat giveaway gak.. ni ha senarai sponsor:


ok kalau nak join meh klik kat blog nisa ni...


Macam biasa ayie ni suka tag kat follower baru.. meh tengok sapa follower baru ayie ada:


Ayie sayang anda ♥♥♥jom lepaking bersama famili

5 ulasan:

ABU berkata...

wah gud luck GA ni..

Afzainizam berkata...

,=====,o00o Ponn..Ponn.Ponn..
//__l_l_,\____\,__
l_---\_l__l---[]lllllll[]
_(o)_)__(o)_)--o-)_)___
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
" Antara kau dan aku
Blog ini sebagai pengantara”
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Jom Terjah entry terbaru ??

jumlah claim insuran kereta kemalangan

yuppp moga nasib yang baik menyebelahi kamu gud luck yerrr....

Farahiyah Smart berkata...

gudluck2:)

acuyuhan berkata...

acuyuhan lah...:)

Nisa Kay berkata...

sudah check penyertaan.
Thanks for joining.
Good luck :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...