nuffnang

Ahad, 26 Jun 2011

Perkahwinan Sepupu di Seri Iskandar Perak

Selamat Hari-Hari Kepada Pembaca

Selepas habis exam hari jumaat.. terus balik seremban.. abah cakap dah lambat nak check in kat hotel..huhu.. sorry.. gerak pukul 3.30 dan sampai kat hotel pukul 6.30.. betapa beshnye bawak kereta lebih 120 km/j.. bawa myvi je kot.. bukan bawa kereta bmw.. tu pon tak laju je..huhu..

esoknyee pergi rumah maklong dekat taman maju, seri iskandar.. boleh tahan meriahnya.. ayie sebagai budak kandar berjaya..hehe.. terasa macam baru 12 tahun pula.. yela bila maklang dah bagi badge bunga lekat kat baju so anda ada tugas la.. dah dalam pukul 2 lebih orang maybe dah habis datang apa lagi... karoeke time la.. ala bosan la dj tu banyak cakap pula..huhu.. dapat la nyanyi 3 buah lagu.. nyanyi je le..lagu cinta kristal tak ada.. hampir tak ada suara pulak tu.. sebab syok bawa tarik suara..huhu..
inilah pengantinnya mohd zaki bin zainal (cousin) dengan pasangannya dari sungai udang, Melaka... Selamat Berbahagia sampai ke akhir hayat yee..

Dah sudah berkenduri dalam pukul 3 abah ajak pergi lumut, perak.. hmm agak cantik juga la lumut ni yee.. tapi kecil je.. ramai yang nak naik ferry sebab nak pergi pulau pangkor.. nice place la.. jetty dia besar sikit dari jetty mersing nak pergi pulau tioman..(lom pernah pergi dua-dua pulau ni).. so bergambar je la kat sana..
with my adik.. poyo je ambil gambar..hehe

pulang balik ke seremban..perghh baru 3 jam tak larat bawa sebab abah tunjuk jalan jauh..huhu.. so rehat kat dengkil tukar driver la.. sampai seremban dalam pukul 10 malam
Ayie sayang anda ♥♥♥ time cuti ni marilah kita mencari kerja dan service kereta..huhu..balik perak meter nak service dah tahap maksimum..huhu

10 ulasan:

SYAFIQAHSALEH berkata...

suka pergi majlis orang kawin :)

Qarl berkata...

owh tu yg smpai salah sms tu hahaha

Zuewairy berkata...

wow~ bestnya jalan2

hidayah zawawi berkata...

ayie ble?hehehe

ABU berkata...

tahniah..slmt pengtin baru..

Hanim Mahali berkata...

nyanyi sampai tiga lagu tu... boleh tahan... mesti suara sedap ni... ^_^

bunga berkata...

hahha...taniah..

nak nyayi gak...

aan berkata...

harap dapat kahwin time umur 23 tahun...

Shahrul Izwan berkata...

selamat pengantin baru! :D

Fadzrul Azree berkata...

larh, knp x ckp dtg seri iskandar... klu x bole jumpa ke apa ke.. ish3...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...