nuffnang

Isnin, 27 Jun 2011

Selamat Hari Jadi "ayie-fikri" yang ke-3

Selamat Hari-Hari Kepada Pembaca

Alhamdulillah sekarang genap 3 tahun blog ayie beroperasi.. happy birthday ayie-fikri.. ok ini adalah 1st entry yang ayie buat.. klik sini.. untuk pengetahuan ini adalah entry 1st untuk selebrate blog ayie.. hehe.. sorry party tak berapa meriah..hehe.. bajet murah.. tapi nampak kek macam sedap je.. thank you google yang sponsor kek..hehe..

banyak entri suka duka dalam blog ayie.. dan sangat menghargai jika korang datang blog ayie dan tinggalkan komen..wah ucapan macam menang award lak..hehe.. ayie mula buat blog semasa belajar sekejap dekat politeknik sultan azlan shah.. masa tu tergerak buat blog dari kakak ucu manja.. dia la yang menggalakkan ayie berblog.. sebab blog ni macam tempat meluahkan perasaan.. dan ayie suka prinsip blog yang ini..

"blog aku suka hati aku la nak buat blog macam mana"

bagi ayie.. keikhlasan berblog tu yang penting.. bukan nak mencari populariti.. tapi nak mencari kekayaan tu..ayie sangat galakkan.. dan ramai blogger baru yang ayie tengok muncul bagai cendawan.. so blogger baru enjoy la membuat blog.. dan buat entry yang jujur.. don't copy copy..hehe.. copy gambar bole.. tapi copy ayat blog jangan la... be yourself ..alright :)

nah layan lagu happy birtday khas for my blog..hehe

Ayie sayang anda ♥♥♥ tadi baru habis tengok green latern..tgu review ayie yee...

29 ulasan:

Rafzan Voo berkata...

Selamat Hari lahir Ayie-Fikri :)

Mohd Khairi Khadzir berkata...

3 tahun sudah (^____^) HAppy birthday blog ayie-fikri ..hehehe smoga smakin gigh n meriah menulis ...xtaw nk bg hadiah ape.. aku nk bg kek usop tu jgk la! hahahha

Muhammad Abdullah berkata...

selamat hari lahir yaa.. :)

aan berkata...

hepi bday utk bloq ayiefikri...
1st post blog tu comella..
stereotype punya, hahahaha

zairiiskandar berkata...

heppy birthday blogfrend!!...semoga success slalu blog ne...

Nurul Amira berkata...

selamat hari jadi belog ayiee ! hehe . mula2 buat entry tuu kan , ok je . mmperkenalkn diri laa kan :) pape pon hope ayie tros berbelog ye ! :)

el-janna berkata...

wah 3 tahun suda

leya berkata...

slamat hari terjadi AYIE FIKRI! 3thn dh ye..smoga sukses didlm pnulisan anda slalu..chill ;p

azam berkata...

selamat hari lahir...
salam singgah ...follow

Shikin JD berkata...

Wah! sama la kite celebrate blog ke 3 taon...ma aritu 18/6

Congrat!

Fyqa berkata...

HAPPY BORNDAY !

>,<

Shahrul Izwan berkata...

selamat ulangtahun to ur blog! semoga awak akan terus berblogging! :D

pCL n mmD berkata...

wah dah 3 thn blogger...selamat ulang tahun Ayie Fikri blog..semoga maju jaya khususnya dlm bidang suka2 blog cmni..

Zuewairy berkata...

hepi bufday blog ayie.. teruskn berblog k..

ABU berkata...

selamat hari jadi kpd blog anda..semoga sentasa maju..:D

Awan berkata...

Selamat Hari peubuhan Ayie-Fikri...:D

niena shopping2u berkata...

3 taun... tahniah, lama gak tu.. moga terus berada di sini :)
hadiahnya sy follow awk hehe

rara pinkmafia berkata...

wahhhh beshnya.selamat ulang tahun yg ketiga.nuff kena bg hadiah ni.sbb 3 tahun dh iklan dye kt sini.

'AQILAH berkata...

dah besar dah ayie-fikri ni :) teruskan berblogging ayie !

mrs.asrafovic berkata...

hpy bufday..
wahh lme da brbloging yeh...:)
follow la otai nih..heheh..:)

Atiqah Wadiah berkata...

epy burfday blog ayie..fuhhhh..tiop2 lilin =p

Hans berkata...

owh
blog kamu pun usia 3 tahun?
sama lah blog saya pun
:-)
heheehe

Juvana Episod 10

Diary oF Mine berkata...

selamat hari lahir ayie-fikrie dot blogspot dot com... heehe.. tahniah.... :)

Fadzmie Mohamad berkata...

Umur blog kita sama, 3 tahun! :)
Happy Birthday!

# epic win! sila serang pawagam berdekatan! #

Bigdaddyz berkata...

3 tahun lama tu ....syabas!

miwwa J berkata...

Waaaaaaaa 3years. Hello ayie fikri :) hehehe

ibnubaba_04 berkata...

wah..ari jadi ko x jarak jauh pon ngn aku..aku 29 june..hehe..

ibnubaba_04 berkata...

* tertinggal ari jadi blog ko

Afzainizam berkata...

,=====,o00o Ponn..Ponn.Ponn..
//__l_l_,\____\,__
l_---\_l__l---[]lllllll[]
_(o)_)__(o)_)--o-)_)___
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
السلام عليكم ورحمة الله و بركاته
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Jom Terjah entry terbaru ??
diy buat mudguard dari fibreglass
Happy birthday to youuuuu
Happy birthday to youuuuu
Happy birthday to youuuuu
Happy birthday to youuuuu
Happy birthday to youuuuu
Happy birthday to youuuuu
Happy birthday to youuuuu
Happy birthday to youuuuu
Happy birthday to youuuuu
Happy birthday to youuuuu
Happy birthday to youuuuu
Happy birthday to youuuuu
Happy birthday to youuuuu
Happy birthday to youuuuu
Happy birthday to youuuuu
Happy birthday to youuuuu
Happy birthday to youuuuu
Happy birthday to youuuuu
Happy birthday to youuuuu
Happy birthday to youuuuu

3 tahun lama tu ....syabas!
moga terus success dan terus success dalam berblog .....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...