nuffnang

Khamis, 9 Jun 2011

Blog Review: Peminat J-pop and K-pop Dapat Title 500


A Rafzan Voo Story

Selamat Hari-Hari Kepada Pembaca

Kheshing keshing.. waa ada peminat i-pop and k-pop telah mendapat title 500 dalam blog ayie.. congrats yee.. dan terima kasih kerana ringan tangan mengkelik follow di blog buruk ayie ni..hehe..

review blog: blog rafzan ni banyak entry pasal j-pop and k-pop.. so peminat j-pop and k-pop korang sila klik laju-laju untuk follow dia ok..hehe

Ayie sayang anda ♥♥♥ yeah yeah.. test dah habis.. tinggal nak buat individual presentation je lagi.. oh yeah..

7 ulasan:

Nurul Amira berkata...

ek eleh tu je ? haha . ok ler tuu :P

idaida0504 berkata...

wah2..meriah je dia..j-pop-..k-pop..alamak blurr jap...

Ain Zulaikha berkata...

hahah tidak minat pop2 ni.. tapi terjah aje lah....

Rafzan Voo berkata...

terima kasih Ayie-Fikri :)
tapi nak tanya title 500 tu apa? aahah :P
sorry,

Afzainizam berkata...

,=====,o00o Ponn..Ponn.Ponn..
//__l_l_,\____\,__
l_---\_l__l---[]lllllll[]
_(o)_)__(o)_)--o-)_)___
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
اسلام عليكم
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Jom Terjah entry terbaru ??
sejarah honda civic ej @ ek

yuppp sekarang zaman J pop dan K pop tapi zaman aku Pop ye ye.... eeeemmmmm masa telah berubah dengan pantas

NICK IRFAN berkata...

k pop ni popular jgk ek smua blog msti ade cte psl dia

Hanif Borhan berkata...

MPop jgk yg besh....hahahahaha :p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...