nuffnang

Sabtu, 12 Februari 2011

Kalau Ayie perempuan namanya...Ning Baizura..

haha sungguh tak sangka nama perempuan ayie ning..suara soprano la ayie ni..hehe.. ayie cek kat facebook..sekali keluar ning baizura.. wow..mesti korang xakan jeles..hehe.. so cuba korang try lak..nama apa yang keluar.. lepas tu bagitahu ayie yee..:)

hmm nampak macam seiras tapi kalau btol pon nampaknyee awek ayie konfem orang putih..haha..perasan =P



Ayie sayang anda ♥♥♥petang ni nak keluar jogging ngan adik di lake garden seremban

8 ulasan:

princess laila berkata...

haha.naseb ning. ta minat sgt dy.jd ta kesah sgt lar.huhu~

waa.bes2.jogging.laila da mls da skunk nih nak jogg.huhu

NICK IRFAN berkata...

ko check mcam mana ni?? aku kalau check rasanya msti scha al yahya yg kluar ni.. haahahahaa

ayie berkata...

princess laila

haha ayie pon suka camtu je..
jom la jog sesama hehe..baru tahun ni merajinkan diri nak jog..

ayie berkata...

NICK IRFAN

haha search je nama lain jantina tu..
ohh nasib baik scha bukan lisa surhani..haha

aLieF si Muncung ManiS berkata...

hahahahahha..ning baizura..waaa...kalau nama ning baizura,,suara kena mcm ning baizura juga..haha..kidding..

ENTRY BARU ALIEF-->sape cakap lelaki ber blog itu loser??you are freak..lelaki berblog itu stylo dan cool okay.."

ayie berkata...

aLieF si Muncung ManiS

haha dr alif jauh sekali nak jd mcm dia..cukup la ning ngan ayie adalah org yang sama..haha

Cik Rimau berkata...

Haha.. Tak bole blah betul.. Ning Baizura perginye.. Merepek je application kat fb tu. huhu

ayie berkata...

Cik Rimau

haha dah try ke..apa result?? hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...