nuffnang

Khamis, 16 Jun 2011

Wonder Baby: Happy Birthday Nur Syifa Huda yang ke-1

Selamat Hari-Hari Kepada Pembaca


Allah Selamatkan Kamu
Allah Selamatkan Kamu
Allah Selamatkan Kamu
Allah Selamatkan Nur Syifa Huda
Allah Selamatkan Kamu

Pada hari ahad lepas abah dan umi syifa buat majlis hari jadi untuk anak kesayangan mereka pada usia satu tahun... wow wonderbaby pak uda dah besar la..hehe.. Sangat happening party birthday.. ramai juga la sepupu syifa datang.. dan yang best abah dia belikan kek aiskrim.. sedap sangat.. laju je kek tu kena makan.. tarikh birthday syifa pada 7.6.2010.. dah setahun seminggu la tarikh dia.. inilah wajah abah dan umi Nur Syifa Huda binti Abdul Shukor...


Jadi masa hari jadi Syifa uwan dia masak special pada majlis itu.. Tengok la mak ayie ini masak banyak juga la..tapi mee kari cepat habislah.. hehe sedap sangat sampai licin semua orang makan.. uwan syifa buat kuih muih.. mak ayie start buat kuih dari pagi sampai la petang..tapi apa pun makanan uwan syifa terbaik..
So my lovely niece yang bakal ada adik dalam bulan lapan ni.. Pak uda ucapkan semoga panjang umur dan murah rezeki.. dan sentiasa comel serta jadi anak yang soleh.. dan kalau tinggal dengan pak uda..masa pak uda jadi baby brother.. jangan lasak sangat..ok..hehe

SELAMAT HARI JADI NUR SYIFA HUDA

nak tgok pic lain klik FACEBOOK

Ayie sayang anda ♥♥♥ minggu depan nak pergi kenduri rumah maklong dekat seri iskandar... bestnyee jenjalan

13 ulasan:

Nurul Amira berkata...

happy besdayy syifa :)
nak dpt adik xlama lg ?
wahh . hadiah besday tuh , hehe :P

meaw berkata...

selamat hari tu baby,kek tu besaunya :D

shalina samsudin berkata...

happy birthday !

*erk ! shoutbox mane ?
ha ! name saya shalina tau ! bukan shalini ! :P

SYAFIQAHSALEH berkata...

comel je syifa nie..ayie ngah intersesi ke? selamat belajar dengan baik :)

ShafiqHashim berkata...

Happy Birthday Nur Syifa..
Awal sehari dari my nephew..hikkkk

Aman Ibrahim berkata...

Happy Birthday Syifa~
nak kek ckit haha.. sedap tuh.

Farahiyah Smart berkata...

selamat hari lahir...:)

tomey ngat dy....:)

NICK IRFAN berkata...

hppy besday! comel2..

Afzainizam berkata...

,=====,o00o Ponn..Ponn.Ponn..
//__l_l_,\____\,__
l_---\_l__l---[]lllllll[]
_(o)_)__(o)_)--o-)_)___
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
اسلام عليكم

http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Jom Terjah entry terbaru ??
kembara mahkota johor 2011 daulat tuanku


•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*.¸.•*´¨`*•.¸¸.•*'
(\_(\ ...*...*...*...*...*...*...*...*...*...*...*...*...*
(=' ;') •::::::::HI….. :::::::::::•
(,('')('')¤...*...*...*...*...*...*...*...*...*...*...*...*
SELAMAT HARI JADI NUR SYIFA HUDA

Panjang umurnya panjang umurnya panjang umurnya
serta mulia serta mulia serta mulia

Happy birthday to you happy birthday to you
Happy birthday happy birthday happy birthday to you

Selamat ulang tahun kami ucapkan
selamat panjang umur kita kan doakan
selamat sejahtera sehat sentosa
selamat panjang umur dan bahagia

DanieL AdiE berkata...

Besarnya kek!!

Selamat Ulang tahun comel.....

ibnubaba_04 berkata...

epy besday baby ko..
klu nk adiah, ckp kt dia mai mintak ngn uncle sifu..haha

aLieF si Muncung ManiS berkata...

manyaknye makanan......kalau la ada pintu doraemon,,lama dah alief join...lepas tu nak cubit pipi budak kecik tu...hahaha

ABU berkata...

happy beday Syifa :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...