nuffnang

Selasa, 21 Jun 2011

Selamat Hari Lahir Encik Mohd Noralimi

Selamat Hari-Hari Kepada Pembaca

Dah dua tiga hari ayie cuti dari blog.. bukan apa tak ada mood nak mencarut kat blog... ok entry sebelum ni ramai yang dok komen.."banyaknyee sampah".. actually tu sampah untuk 2 tahun yee.. diingat sekali lagi 2 tahun dimana kebanyakkan sampah adalah kertas-kertas exam yang disimpan untuk 4 semester..hehehe.. jangan marah haa..

Hari ini entry khas untuk abang pertama ayie..iaitu Mohd Noralimi bin Mohd Ali.. birthday dia semalam.. 20 jun.. sekarang dia sudah menjangkau umur 34 tahun.. beza ayie dengan abang pertama sebanyak 11 tahun.. dah tuo dah.. anak dia dah 2..tak tahu bila nak menambah lagi..hehe.. masih lagi mengajar di Politeknik Pord Dickson.. so sesapa orang poli yang blaja jabatan elektrik kompem korang kenal encik ni.. dia suka cerita kat ayie kalau student dia masuk kelas dia..rambut kene pendek kalau tak keluar kelas..haha..habis la korang dapat lecture yang sangat panas baran ni..hehe

Ayie ucapkan Selamat Hari Lahir semoga panjang umur dan murah rezki.. dan sila la tambah anak lagi yee.. sebelum anda tua..hehe.. challenge la abah dapat zuriat sebanyak 7 anak-anak yang comel..hehe..

Ayie sayang anda ♥♥♥baru nak start study..exam hari jumaat..

11 ulasan:

meaw berkata...

selamat hari lahirrrrr kepada abang ayieee ,semoga panjang umur dan dimurahkan rezeki :D

shalina samsudin berkata...

selamat hari lahir ! garangnya !
ayie ! goodluck exam nanti :D

Qarl berkata...

oh abg. ingatkan ayah.. huhu

Farahiyah Smart berkata...

selamat hari lahir cikgu...:)

Hanim Mahali berkata...

Selamat Ulangtahun kelahiran untuk abang Ayie jugak... Semoga bertambah zuriatnya... hehehe... Good Luck exam Jumaat ni... Ganbate!!!

Shikin JD berkata...

Muka abg Fik iras2 Fik gak lar...tapi lebih nampak cam Ezzmal@Nubies lak, ehehe....

Apa2 pon nak ucapkan Selamat Hari Jadi pdnya...

Nurul Amira berkata...

slamat hari jadi abg ipar , EHH ! shilap . hakhak . ayie la challenge dia nnt dpt anak ., ayie kawen cepat2 :P

hidayah zawawi berkata...

happy bday abg ayie! :))

Far8 budak baik berkata...

hahaha..garang kahhh..
kau pun kan...
adik ngan abg mesti same..
hahahaha =p=p

ABU berkata...

slmt hari lahir jgk aku cupkan

bunga berkata...

selamat hari lahir..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...