nuffnang

Khamis, 23 Jun 2011

Jawapan Kepada Gambar Wordless

Selamat Hari-Hari Kepada Pembaca

Entry sebelum ni ramai la dok menanya apa yang ayie makan..hehe.. ini entry yang dikatakan tu..klik sini

ok ayie makan kat Restoran K5( kaki lima) kat tepi jalan di lebuh AMJ Melaka... Ayie makan bubur special K5.. so sesiapa teka bubur tu betul la tu..hehe pandai korang yee.. bubur ni macam bubur lambuk tapi bubur lambuk banyak air.. tapi ini kurang sikit air.. sedap dan pedas..huhu.. dalam bubur ni ada daging, nasi semestinyee, ayam, udang dan sayur serta cili.. best sesangat bila part makan daging dia tu..sedap...hehe

ok ayie pinjam dua orang model ni tunjuk cara makan..bubur yang dikatakan boleh kenyang sampai ke malam..hehe.. sedap...

ok dah makan bubur sila la order air yang paling sedap.. ayie pilih ..limau ais..huhu..hilang rasa kehangatan bubur tu.. apa pon sangat berbaloi.. bubur pon banyak.. tempat pon cantik..hehe..


Ayie sayang anda ♥♥♥ malam ni jangan lupa tengok Malaysia vs Lubnan..esok exam final.. doakan ayie dapat jawab yee..:)

4 ulasan:

adwafarahin berkata...

wuaaa lapa lak tetibe :P

hidayah zawawi berkata...

sedap nyer..huhu..good luck ayie!

Nurul Amira berkata...

sedapnyerr ! wahh air limau . feveret i tuuu . erk , haus plak . xD

ABU berkata...

bubur sedap gud luck exam..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...