nuffnang

Selasa, 14 Jun 2011

High Tea Bersama Produk Litchin

Selamat Hari-Hari Kepada Pembaca

Sabtu lepas mak ajak pergi High Tea.. dalam high tea ni ada artis Aishah dengan M. Daud Kilau.. high tea dekat hotel Royal Bintang Seremban..sangat-sangat fun.. dengan mak sporting naik atas pentas bersama penyanyi pujaan mak iaitu Aishah..hehe..I LIKE.. tapi gambar kat pentas tu ada kat iphone4 abah.. so ayie tak ada simpanan..


ok ni makanan dia la.. banyak gak choice tapi ayie tak makan sangat sebab terlalu kenyang makan kat 2 kenduri kahwin..huhu.. tapi boleh la..menu yang terakhir adalah nasi goreng dengan ayam goreng.. adoii sedap tu.. tapi dah kenyang la..huhu
ok ini kitorang satu meja mengambil gambar dengan boss produk litchin.. yang kiri sekali adalah ex-guru ayie sebagai penasihat persatuan semasa ayie jadi pengerusi kelab dekat SMK Seri Ampangan sebelah cikgu tu boss.. and 2 my beloved parent.. makcik Natrah dengan my niece EFFA dan jiran sebelah rumah kanan ayie..
And lastly we show u M.Daud Kilau.. my brother beria-ria suruh ambil gambar..nah kau bro mu tepek muka kau dengan Datuk M.Daud Kilau..hehe


Ayie sayang anda ♥♥♥ hari ini ada presentation.. semoga berjalan lancar

13 ulasan:

Fyqa berkata...

bestnye dpt jmpa m.daud kilau !;)

DanieL AdiE berkata...

Berkilau-kilau Dato' M.Daud Kilau..

Afzainizam berkata...

,=====,o00o Ponn..Ponn.Ponn..
//__l_l_,\____\,__
l_---\_l__l---[]lllllll[]
_(o)_)__(o)_)--o-)_)___
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
اسلام عليكم

http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Jom Terjah entry terbaru ??
Sejarah mitsubishi lancer dan enjin mivec

amboiiiiiii.... sronok yerr hang dapat jumpa Dato M Daud kilau tuuuu... gelek-gelek lagi..

zairiiskandar berkata...

mesti ayie pun gelek sama pa??!!

ibnubaba_04 berkata...

aku nmpk m daud kilau la. rambut still steady cam hafiz AF..haha

rara pinkmafia berkata...

wahhhh ada m daud kilau lah. =)

adwafarahin berkata...

wow berkilau u! hehe

NICK IRFAN berkata...

wah! best btol mng hadiah ke ni? dpt pegi sini?

eqbalzack berkata...

salam ayie...
sampai juga abg eq kat blog ni. kebetulan abg eq MC hari ni..blogwalking blog ayie...

aan berkata...

m.daod kilau, kasihan dia berkilau saje

kim heeruul berkata...

pehhh...dpt pi mkn kat hotel

سيتي عإيشه Aisyah berkata...

m.daud kilau tu :) bestnya~

ABU berkata...

wah ada M. Daud kilau

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...