nuffnang

Rabu, 2 Mac 2011

Bercanda di Pasiran Pantai

Salam Hari-Hari kepada pembaca

Semalam kawan ayie ajak lepak kat pantai Alai Melaka.. waa pantai Alai..macam best je kan..huhu.. lepas kelas 2.30 pergi pantai Alai (sebelum jumpa umbai Melaka).. tapi sebelum tu singgah kedai cermin mata kat Tesco jap..cermin mata ayie patah la..adoii.. nasib baik xkene charge repair..hehe.. dah singgah tesco pergi jemput sorang lagi kawan kelas a.k.a awek kawan ayie lagi sorang..

So berempat la pergi setelah 3 lagi kawan serumah tak nak join pergi sana..huhu.. bila tiba kawasan Alai tu.. ada simpang pergi sekolah henry gurney.. waa 1st time tengok sekolah henry gurney.. pagar dia tinggi-tinggi..dah macam penjara da..hehe.. so terus je lepas dari sekolah tu dah jumpa pantai disebalik restoran.. so parking la kat situ.. dan jalan-jalan sikit..dah jumpa pantai yang sangat cantik view dia..hehe.. kawasan ni tak boleh mandi..dan tak banyak orang..tapi kawasan ini dekat dengan quaters warden sekolah henry gurney


nice je tempat ni..boleh nampak pulau besar..satu-satu pulau komersial kat Melaka ni..hmm yeke??hehe..ok la tu je nak kongsi..layan video bawah ni..senyum selalu =)

video

Ayie sayang anda ♥♥♥ esok nak servis kereta..duit duit..huhu

8 ulasan:

princess laila berkata...

waa.berposing gituuu~
huhu :)

duti duti yew~ huhu..

ayie berkata...

princess laila

bukan selalu berposing kat blog ni..hehe

Cik Rimau berkata...

waaaaaaa.. bestnye dpt g pantai.. nak jugak!! pergi xngajak rimau pun ye... huhu

Afzainizam berkata...

,=====,o00o Ponn..Ponn.Ponn..
//__l_l_,\____\,__
l_---\_l__l---[]lllllll[]
_(o)_)__(o)_)--o-)_)___
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Salam Persahabatan kami datang ziarah blog anda
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
ingat lagu ni

Ditepi pantai yang indah
Ku duduk seorang diri
Suasana...
Sepi...

Teringat dikau diwaktu malam
Wajahmu selalu ku terbayang
Kepadamu...
Duhai sayang...

( korus )
Aku meratap merayu
Pada dewi puspita hatiku
Ku tidak lupa akan janjiku
Diwaktu pertemuan kita dahulu
Hidup bersama...
Disampingmu...

uihhhhhh best woooo dengar deruan ombak menghempas pantai

ayie berkata...

Cik Rimau

hehe..takut la nak bawa..nanti dia jadi liar..rimau bkn bole jumpe daging..hehe

ayie berkata...

Afzainizam

perghh sedap lagu ni bawa karok..hehe.. tapi tenang je tengok laut tu..hehe

sahromnasrudin berkata...

assalamualaikum..

first time singgah cini dan folo blog ini..

semoga tuan belog dan keluarga ceria2 selalu ya

ayie berkata...

sahromnasrudin

walaikumsalam
terima kasih kerana singgah dan folow..
kami sekeluarga menghargainyee:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...