nuffnang

Ahad, 6 Mac 2011

Kereta masuk hotel satu malam

Selamat Hari-Hari kepada semua pembaca..

Ayie nak share sikit pasal kereta ayie ni.. Khamis lepas ayie dah buat appoinment nak hantar service kereta kol 11 pagi.. memandangkan ayie tak ada kelas pagi khamis..so memang sepatutnyee la hantar.. dan memang bangun pukul sepuluh la masa tu.. tgok2 jam dah pukul 10.45..huhu sudah lewat ni.. dan siap-siap..dah lewat kol 11.30 pagi.. turun je tangga rumah.. start enjin terus je ke pusat servis kereta perodua kat jalan bachang melaka.. sampai kat cashier tu..tanya leh buat service tak..dengan dukacitanyee dia beritahu dah lewat nak buat service sebab mekanik rehat kol 12.30 hingga 1.30.. dia suruh datang pukul 2..hmm ok la.. balik dulu rumah sewa.. dan besiap kol 1.30 hantar kereta tu..kawan ayie tolong teman sekali..

dah bagi kunci tanya pejabat tutup pukul berapa.. cashier tu cakap paling lewat tutup 5.45.. adoi 5.45 lom abes klas lagi..camno ni.. ok la cadang simpan dulu la kereta kat service center ni.. bila da sampai kampus..ada kawan yang ayie janji nak tumpang kereta tanya.. leh tumpang tak..huhu..ayie lupa lak kawan ayie nak tumpang hantar ke melaka sentral..rasa bersalah plak..huhu.. dengan ayat manis ayie cakap.. kalau sempat esok ambik kereta 10.30 korang leh tumpang.. tiket diorang nak pergi pahang pukul 11.00 pagi..


dan pada hari jumaat paginyee..lepas kelas project management kawan ayie tolong hantar ke service center.. alhamdulillah semua setel.. bayar rm128.05.. seronok ehh kete dapat dok hotel satu malam..huhu..pasal kawan ayie tu maybe die pergi tumpang orang lain kot..huhu.. sorry ye geng..hmm

minggu ni ayie balik lagi..hehe..dapat la melayan anak buah yang comel ni.. jom layan gambar jap.. ayie muka baru pas mandi..huhu

die buat muka kerut kat camera..tapi cute sangat..hehe

haha layan biskut mayat rupenyee..hehe

haha dia buat muka kerut sangat comel..hehe
habis semua jari masuk dalam mulut..huhu

haha hancur biskut mayat tu..hehe

eh apsal muke ayie macam over.. tapi syifa suka buat muka kerut..hehe.. agaknyee pelik dengan pak uda ambik gambar..hehe

target ayie nak balik rumah kali ni nak berlatih pingpong dengan adik serta nak latih mengurangkan masuk longkang game boling..hehe.. nak try wakil fakulti.. tapi rasa macam tak boleh je..huhu.. cayok2 ayie..


Ayie sayang anda ♥♥♥ ayie dilanda selsema..huhu.. doakan ayie cepat sembuh..

12 ulasan:

Cik Rimau berkata...

asyik tunjuk anak buah je.. bile nak tunjuk anak sndri nie.. haha.. bulan ni dah nak masuk 23 da kan.. boleh wish la taun nie.. hik3

NICK IRFAN berkata...

comel bdk tu anak sapa? abang ke kakak ko?

princess laila berkata...

haha. sronok yer layn ank buah.

humm.rindunyer kat ank buah sy! :(

CIK BIRU in da house! berkata...

practice make perfect la ayie...! nti kite latih sesame ek..ehehe

sahromnasrudin berkata...

ko kene selsema ke..semoga cepat sembuh ya..jangan lupe amek vitamin C tau....

ayie berkata...

Cik Rimau

haha anak sendiri tgu bila umur 35 tahun..hehe.. aik cepatnyee wish..hehe..thanks..

ayie berkata...

NICK IRFAN

anak abang nom 2:)

ayie berkata...

princess laila

hehe seronok sangat main dengan anak buah.. hehe

ayie berkata...

CIK BIRU in da house!

yup..praktis make perfect..hehe.. jom bila nak training??

ayie berkata...

sahromnasrudin

huhu yela..da nak demam..makan panadol je.. thanks bg nasihat:)

Cik Rimau berkata...

wa.. lambatnye kwin.. isy3.. sian la sape kwin dgn ayie.. hahaha.. cik rimau pon bulan ni jugak ye.. 17.3. igt tu.. wajib wish.. kalau x, rimau bakar blog ayie..


(boleh x ugut nak bakar blog org sbb nak suh wish besday? sah gila kan?? haha)

gurau2 je eh.. hehe

ayie berkata...

Cik Rimau

haha nak wish advance ke..hehe..ok selamat hari lahir yee..hehe..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...