nuffnang

Jumaat, 11 Mac 2011

Nak Jadi Pengganti Watak Samseng Que Haidar

Selamat Hari-hari kepada Pembaca..

Apa khabar hari ini?? sihat??
Hari ini kelas BEL ayie buat role player..haha banyak kenangan yang dikumpul hari ini.. paling ayie tak lupakan ayie telah berjaya buat olok-olok merokok kat depan lif KBM.. sekali ada lecture lalu..

""EXCUSE ME, kenapa awak merokok dalam KBM""
""eh, saya tak merokok.. ni yang saya pegang bukannyee rokok""
""jangan nak main-main dengan rokok olok-olok awak tu.. nanti pak guard tangkap awak.. baik simpan""

haha bila dengar je semua gelak..haha..malu pon ada gak.. boleh pula lecture tu lalu..huhu..kuat juga lecture tu jerit excuse me die tu..hehe.. ayie kene la berlagak pegang rokok..sebab ayie tak pernah hisap rokok..so kene la berlatih merokok..haha..dalam role player ni..ayie pegang 2 watak.. satu watak ayah dan watak kawan yang bermasalah.. lebih kurang samseng la tu..

gambar kat atas ni semasa ayie berlakon watak kawan bermasalah.. pakai t-shirt je.. tapi kene tahan la.. sejuk sangat dok bangunan KBM ni..huhu.. dan keputusannye memang betul ayie gagap semasa role player tu. boleh pulak lupa skrip..hehe.. nasib baik kawan tolong cover..hehe

dalam group ada 6 orang.. ayie seorang je jejaka dalam group..so memang kene la ayie jadi ayah.. okay ayie nak kongsi gambar semasa ayie jadi ayah.. babak kene tampar oleh emak..haha..lawak je tengok gambo sendiri..







aduh pedih kot kene tampar..haha..korang nak rasa??..hehe.. banyak adegan yang dah dirancang lupa nak buat..huhu.. layan kan je..so camne..?? boleh tak ayie watak samseng macam pelakon Que Haidar..atau jadi watak ayah yang pasang isteri dua seperti Jalaluddin Hassan???..haha.. tu je la ayie nak kongsi role player kelas BEL ni..hehe..(semua gambar di print screen dari video role player tu.. tapi tak nak la upload video sebab ayie berlakon sangat kayu..hehe..opss)

Ayie sayang anda ♥♥♥ aduhh kamera sony ayie dah rosak.. kene hantar repair ni..sekarang guna internet explore sebab google chrome dah macam rosak je..huhu

17 ulasan:

Afzainizam berkata...

,=====,o00o Ponn..Ponn.Ponn..
//__l_l_,\____\,__
l_---\_l__l---[]lllllll[]
_(o)_)__(o)_)--o-)_)___
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
" Antara kau dan aku
Blog ini sebagai pengantara”
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

uihhhh bahan penangan wanita... makan penampau ... tampo balik lahhh.... balas tamparan wanita itu

CIK BIRU in da house! berkata...

alaa...upload la...nak gak tengok..ehehe

Cik Rimau berkata...

xmerokok??? iye ke?? mcm xcaye je.. hehe

NICK IRFAN berkata...

wah! jd pelakon plak ko ayie? hehe aku ni bila plak cadang nk jd watak hero kalau ko jadi watak samseng? hehe

Afzainizam berkata...

Aku bukannya selemah yang kau sangka
Aku tak rela diseksa, haa!
Beranikah lagi bersemuka
Rasakan kuasa, tamparan wanita

,=====,o00o Ponn..Ponn.Ponn..
//__l_l_,\____\,__
l_---\_l__l---[]lllllll[]
_(o)_)__(o)_)--o-)_)___
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
" Antara kau dan aku
Blog ini sebagai pengantara”
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

FurBall berkata...

menarik..tape macam kayyu..lama mesti jadi natural punya..aku pernah masuk kelas teater n mmg susah lah nak menjiwai watak..eh..tiba2 plak kan..

anyway..kalu ada lecturer tegur lagi kan..ap kata ayie cakap mcm nih..

'saya tau Dr/encik/puan nak jugak kan??'ahahaha

mesti kena htr ke disiplin terus..ngeh3..jgn buat..

Fuza Marquis berkata...

heyya,
ni first time I datang sini.
datanglah blog I pulak ehehi

PEDIH KE KENA SLAP -__-

ayie berkata...

Afzainizam

ishh tak baik orang wanita ni tak baik diberi penangan yang sama..~~haha gila baik ayie ni~~

ayie berkata...

CIK BIRU in da house!

haha tak nak la upload buruk sungguh

ayie berkata...

Cik Rimau

eh betol la..katakan tak nak pada rokok

ayie berkata...

NICK IRFAN

waa perasan hero..hehe..ok la tu..hehe

ayie berkata...

Afzainizam

waa sedap sangat nyanyi kat blog ayie..hehe

ayie berkata...

FurBall

haha.. ni je yg bole..bukan nak jadi pelako pon..hehe

eh ni bkn hantar kat displin ini da srh jgn datang kelas lagi..hehe

ayie berkata...

Fuza Marquis

terima kasih kerana singgah blog buruk ayie.. nanti ayie singgah blog yee

aLieF si Muncung ManiS berkata...

yg samseng tu tak berapa nak kena..tapi,yg berlakon jadi ayah tu mmg sesuai..kidding...huhuhu

ayie berkata...

alif muncung

yeke..ayie boleh kawin la ni ade unsur2 kebapakkan..hehe

Tanpa Nama berkata...

http://13dfgsdfg57.com/

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...