nuffnang

Isnin, 28 Mac 2011

Tampar-tampar..nak kena penampor???

Selamat hari-hari kepada pembaca..

Hari ahad yang lalu dengan cuaca panas.. sekumpulan pasukan yang memakai jersi memasing sedaya upaya untuk mengucup jongkong emas..jongkong emas???.. jongkong emas la sangatkan..haha.. hebat kot nak cari emas tengah2 cuaca melaka yang boleh jugak mencecah 40'c..klu dah panas tu mula la bak kata orang putih sunburn.. sanggup mencari emas tengah panas untuk mencari kekayaan.. bukan calang2 orang..anak melaka la katakan..hehe..ok ok stop.. apa yang engkau merapek ni syaitoon!!!!!!!

hehe.. sekali sekala nak merepek pon marah..ok ni la tongah-tongah paneh dok menampor je.. eh ada blogger terkenal pon join gak kan competition ni..hehe.. sian dia..merah merah tunjuk kat blog..hehe.. apa yang ayie wat datang sini??? ayie just jadi cameraman je.. cantik tak photo ayie ambik??? apa tak lawa??? memang pon..pinjam kamera kawan..memang la dok lawa..cuba ada dcsr sendiri..mahunyee ayie.. dok slalu tunjuk view cantik..hehe.. ini pertandingan sukan antara program diantara student-student uitm bandaraya melaka..iaitu student-student yang sedang mengambil ijazah sarjana muda..(hehe kene mention).. syok tengok..walaupon datang lewat tengah hari..huhu..rugi gak la datang lewat sebab tak dapat tengok gegirl lawan.. kalau tak leh snap minah lawa..hehe.. jom usha sat kat bawah ni..

ok yang dok tonggeng-tonggeng ni antara program sains pentadbiran (baju biru) dengan human resources (baju oren).. baju oren menang...

yang ni final.. antara pasukan akaun (merah) dengan pasukan kewangan (kuning).. pasukan akaun menjuarai sukan antara program 2011.. tahniah.. suasana sangat best sebab pasukan akaun tukang sorak dia terbaik..hehe..so ini le aktiviti menarik hari ahad lalu.. baik tengok orang sukan dari lepak tak tentu pasal..hehe


Ayie sayang anda ♥♥♥keje-keje-keje-keje...esemen..esemen..esemen,.

6 ulasan:

aLieF si Muncung ManiS berkata...

fikirkan ayie join diaorang main..jadi kamera man rupanya..huhuhu..ayie,,jom kita buat bisnes niaga goreng pisang..kalau untung byk,boleh la alief beli i phone and ayie beli kamera canggih2..hehe

nurAMALLINA berkata...

hahah awak x masuk ke ayie?

ayie berkata...

aLieF si Muncung ManiS

hehe..bisnes..ok gak tu..canon canon

ayie berkata...

nurAMALLINA

haha.. tak..xreti main..hehe

Epal Hirata berkata...

kat uitm melaka eh?hehe..

kampus bandaraya ke kat alor gajah?
kite bjiran je la ek..
hehe

ayie berkata...

Epal Hirata

eh yeke..ayie kat bandaraya.. hai jiran :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...