nuffnang

Khamis, 17 Mac 2011

HAPPY BIRTHDAY TO ME!!


Salam kepada semua pembaca :)

Ayie nak wish untuk diri ayie bole?? apa?? tak boleh..lantak la blog ayie..hehe..kerek seh mamat ni..haha.. kerek ni sebab kawan ayie suggest buat blog macam blog yang popular tu blog serius.. ayie ni suka share apa yang ayie rasa nak share je..huhu..dah stop talking about other blog..ayie bukannye blogger tegar sangat..hehe

Korang nak tahu malam nak sambut birthday tu ayie pergi main bowling untuk selection bowling untuk fakulti. Okla dapat nombor tiga tapi tak tahu terpilih ke tak..ayie memang 100% lupa yang esoknyee birthday ayie.. bila balik rumah je..nasib baik semua kawan rumah ayie pergi selection untuk main bola tampar.. haha..kalau semua kat rumah alamat kene baling telur busuk la kat atas peti ais tu.. ayie tak tahu siapa la yang masih simpan telur atas peti ais rumah sewa ni..ayie dapat mesej dari kementerian belia wish birthday ayie..haha..kementerian belia yang 1st wish birthday ayie..ko ado..haha..kat facebook ayie telah invisble tarikh birthday ayie..haha semata-mata tak nak kene baling tepung..hehe..layan..so ayie dapat wish dari twitter je..tu pon ayie wish diri sendiri..haha..ni sebab takut punye pasal..hehe..tak sanggup..esoknyee ayie setting balik visible facebook..tu pon selepas semua geng ayie tak on9 lagi..haha..

Pagi tu dengar ceramah pilihanraya oleh mantan pengerusi SPR.. bosan je..huhu.. lepas kelas research pukul 2.30 ayie and the geng pergi makan cendol kat tepi sungai melaka..berdepan bangunan merah..teringat kat mak terus call..best bila call mak pada hari birthday..tak caya?? tunggu birthday korang terus call dia..maxis bagi percuma kredit ayie tak gunakan pon.. malas nak call sesiapa sebab bateri henpon nak abis..only my mother and father je ayie calling..balik rumah terus tidur.. dapat sms dari pasukan petanque untuk selection.. tapi ayie pergi lambat..dan tak dapat select..sedih gak rasa..huhu.. pukul 8 malam ada selection untuk pingpong.. perghh terel pemain lain yang nak select pingpong..huhu.. ayie maybe simpanan kot untuk pingpong..hishh ni nak training nak selalu smash je ni..huhu..setel selection balik rumah.. study untuk test project management esok..huhu.. nak online tak boleh sebab guna internet explore je..laju sesangat internet explore ni..*tangan atas bahu mata pandang atas*..

okla tu la saja ayie nak kongsi hari birthday ayie 15.03..ayie dah 18 tahun dah..ha?? xcaya??..hehe betul la..tapi kene tambah 5 tahun untuk umur yang sebenar..hehe.. tiada celebration untuk tahun ni.. yela sibok nak main sukan walaupun tak pandai sukan..hehe..



kekadang ayie rasa macam Usop je wish birthday sendiri..hehe..layan :)

Ayie sayang anda ♥♥♥ esok ada test BEL..huhu.kenapa perlu ada kelas pagiiiiiii..

14 ulasan:

nazalya berkata...

hepi bezday buat anda..have a great birthday ya..

FurBall berkata...

happy birthday ayie!!moga panjang umur murah rejeki nya

Pencacai Alim berkata...

hepi besday..

Shikin JD berkata...

Wish Epi Besdey once again...
Semoga berjaya dlm study & tercapai cita2...amin

CIK BIRU in da house! berkata...

hepi besday ayie...............!!!!!!!!
:)

FanabyLa berkata...

epi bzday,ayie!... ^^ may ALLAH bless u in every second in ur life..:)

NICK IRFAN berkata...

besday ko ke? hppy besday la kt ko

ayie berkata...

nazalya

thanks ye :)

ayie berkata...

FurBall

thanks bro..aminn

ayie berkata...

Pencacai Alim

thanks bro :)

ayie berkata...

Shikin JD

thanks mama..aminn :)

ayie berkata...

CIK BIRU in da house!

thank you cik biru

ayie berkata...

NICK IRFAN

yela..thank you bro!!

ayie berkata...

FanabyLa

thanks fana..aminnn :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...