nuffnang

Rabu, 9 Mac 2011

Ayie menang hadiah giveaway colorclikz..

Selamat Hari-Hari kepada pembaca..

Kabare?? wes mangan?? hehe..
Alhamdulillah ayie dah sihat dari demam..syukur kepada Allah dan terima kasih siapa yang mendoakan ayie..hehe..hari ini kelas macam biasa.. tak la sepenat kelas hari isnin..huhu

Hari ini ayie nak kongsi sikit cerita pasal hadiah dari blog colorclickz giveaway..hehe.. ayie dah dapat semasa balik rumah hujung minggu lepas.. dia hantar guna pos.. alamat daripada

COLORCLICKZ ENTERPRISE
LOT 2641, KG TERSUSUN BATU GAJAH 6,
JLN TG. TUALANG,
BATU GAJAH, PERAK D.RIDZUAN


wow jauh datang ni dari perak..siap pos laju lagi..hehe.. terima kasih daun keladi ayie ucapkan kepada tuan/puan memberi saya giveaway yang cantik ni..hehe..cute sesangat.. buatan tangan ok..lain kali saya join giveaway lagi..hehe.. kalau sesiapa nak tempah cenderahati boleh la singgah ke blog colorclikz ni.. berbaloi-baloi..hehe..

ok sekarang ayie tak tahu nak bagi siapa lagi satu pasangan key-chain ni.. nak bagi awek..masih single lagi.. so korang nak tak??hehe

Ayie sayang anda ♥♥♥ hari rabu petang nak berlatih lakonan bagi kelas BEL..huhu.. ayie ni gagap sikit..layan je la nanti

16 ulasan:

aLieF si Muncung ManiS berkata...

ayie,,cepat bagi kat alief satu tu...alief nak gantung kat hp..haha..kidding..

Sasa Al-Sharif berkata...

tahniah. kalau tiada siapa nak bagi, aku pun terima ja. letak kat kunci. hehe

NICK IRFAN berkata...

pergh! cantik jeles jgk aku tgk

hamzah ian berkata...

tahniah brader..

CIK BIRU in da house! berkata...

nak nak...ehehehe

Tanpa Nama berkata...

yg lg 1 tuh, awak simpan je dlu..jgn bg sesape..then, bile awak da jmp someone yg special dlm hati awak, bru la awak ley bg die k..

^_^..now, just keep it until u found her..

Cik Rimau berkata...

waa.. hadiah dtg dr negeri cik rimau la.. meh la kasi ag satu tu kat cik rimau.. hahaha.. gurau je.. hik3

ayie berkata...

aLieF si Muncung ManiS

eh serius ke tak nak ni.. ok je nak bagi..hehe

ayie berkata...

Sasa Al-Sharif

terima kasih.. nak letak kat kunci ke.. kunci apa?? umah?? kete?? moto?? atau kunci kejayaan..hehe

ayie berkata...

NICK IRFAN

haha tengok je la eh.. but dont touch..hehe

ayie berkata...

hamzah ian

thank you brother..hehe

ayie berkata...

CIK BIRU in da house!

nak ke?? meh jumpa ayie..hehe

ayie berkata...

Tanpa Nama

hehe..good idea..yela nanti siapa calon isteri nak bagi dia la..hehe

ayie berkata...

Cik Rimau

nak ke..ok je bagi.. yela nogori peghak..hehe

aLieF si Muncung ManiS berkata...

haha..gurau je..ayie bagi la satu tu kat future wife ayie nnti.mana tahu esok lusa dapat girlfriend.ehhe

Cik Rimau berkata...

haha.. negeri peghak la negeri ksyangan den.. wlupon ade knangan pahit spanjang dok perak.. huhuhu :-(

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...