nuffnang

Ahad, 27 Februari 2011

Gadget baru..AVATAR

Salam Hari-Hari kepada Pembaca

Jumaat lepas ayie membeli gadget terkini ayie.. setelah compact lappy, camera digital sony dan skyblue mp3 dibeli dengan mengguna duit ayie sendiri.. now new gadget or team member.. external harddisk..hehe.. sejak 1st year blaja nak beli.. akhirnye dah third year baru dapat beli..siankan..huhu

dengan adanyee gadget baru ini..maka lappy ayie kembali bertambah memori..hehe.. nama external ni AVATAR..haha.. tak tahu la keluaran apa.. tapi setelah berjaya digodek oleh abang ayie maka.. jenama asal external dari SAMSUNG.. murah je external ni banding keluaran digital world.. harga mampu beli RM158 untuk 500GB.. kalau digital world tambah RM10 je.. beli kat PC Fair MITC Melaka..


maka dengan adanya ini maka ayie dapat menyimpan movie yang ayie suka..contohnyee harry pother dari episod 1st sehingga terkini..hehe.. cite my girl and full house telah selamat disimpan dalam hard disk ni.. so itu je ayie nak share gadget terbaru ayie


Ayie sayang anda ♥♥♥ sedang mengaktifkan diri ke dalam dunia twitter.. tu pon klu ade wifi free..hehe..

8 ulasan:

mis roy berkata...

i'm speechless,,,,could not afford it
:(

NICK IRFAN berkata...

aku ingatkan cte avatar td? mcm best nnt aku nk beli 1 la

CIK BIRU in da house! berkata...

wahhhhhh...pas ni blh la pinjam ek..ehehe
biru?? i loike..ehehe

ayie berkata...

mis roy

why u said like that??

ayie berkata...

NICK IRFAN

haha aku rasa ko da banyak external kot..hehe

ayie berkata...

CIK BIRU in da house!

ok je..bole bisa diatur.. yup biru..hehe

MaHzAN berkata...

pehhhhhhhh.....gle best!!!!terbaik!

ayie berkata...

MaHzAN

haha sangat terbaik..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...