nuffnang

Khamis, 24 Mac 2011

1st Contest Dari xcyber : Pose Depan Cermin

Selamat Hari-Hari Kepada Pembaca

Hari ini entry kontest lagi..lantak la dah tak ada idea nak tulis blog..hehe.. ini kontest datang dari encik xcyber.. nak join jom klik kat gambar kontest atas ni kalau tak boleh klik sini.. 1st kontest dia buat.. jom join beramai-ramai...

Syarat kontest tag 4 orang rakan.. ayie nak tag 4 orang rakan yang dok slalu mencemar duli ke blog ayie.. ni la tetamu hormat yang ayie slalu bagi carpet hijau kalau dia datang ke blog ayie..


ok ni la hasilnyee pemerhatian pic yang ayie ada..

ini gambar ayie dengan geng sekelas ayie.. gambar diambil masa lawatan ke Unit Perancang Ekonomi kat Putrajaya.. masa ni memang ngantuk..ajak dia ni lepak bilik air..perghh bilik air tiptop laa..lawa dari tandas skola korang..hehe.. serius lawa..tengok la tu dengan pakai baju kot masuk tandas..hehe.. yela beli kot bundle semata-mata nak pergi Putrajaya..hehe..

jom la join.. tarikh tutup dia lama lagi 23 April 2011 pukul 11.59 malam



-------------------------------------------------------------------------------------------------




Hari ini macam-macam dugaan menimpa di pagi rabu yang indah.. nak tahu tak malam sebelum rabu tu.. ayie telah menyiap dengan sungguh-sungguh nak buat assignment group dan presentation.. tidur pukul 4 pagi tu..da la bangun lambat.. lepas tu datang dah la lewat..sebab nak print lagi report.. last-last korang tahu apa.. kelas batal sebab lecture pergi trip..huhuhuhuhu.. agak bengang.. rasa nak balik cari bantal balik..huhu...ok tu je la hari yang buat ayie mengantuk gila.. moral of the story alert lecture buat apa.. jangan nak menyusahkan badan..ok

Ayie sayang anda ♥♥♥tengah dok mencari bahan BEL..huhu..tak jumpa jenis-jenis letter yang dia ajar..hmmm

18 ulasan:

aLieF si Muncung ManiS berkata...

wahhh..karpet hijau tu..haha..macho giler ayie pakai baju tu..kompem ramai wanita trpikat...dalam tandas pun dalam tandas la..yang penting,segak bergaya..haha..good luck bro..btw,,alief pun selalu gak kena mcm berlaku kat ayie..penat2 bgun awal gi kelas,n then tiba2 kelas cancel...huhuhu..mmg sadis..huhu

AmyZa'aba berkata...

ayie.,nk join..,tp x ley nk buka lah owner contest tue.,bg link bleyh.,?

NICK IRFAN berkata...

thnkz sbb tag aku tp aku kalau contest tunjuk muka ni segan aku nk masuk ni...

xcyber berkata...

Thanks ayie for joined..

< Semoga berjaya yer, wish u luck >

ayie berkata...

alief si muncung manis

hehe.. dr alif nak hadiah pe?hehe..

hmm yela..sangat sadis

ayie berkata...

Amyza'aba..

ok nanti ayie send

ayie berkata...

Nick Irfan

ok aku faham la ko kan low profile..hehe

ayie berkata...

xcyber..

thank you tuan punye kontest :)

.:rizaL:. berkata...

hye ayie...slmt berkenalan

amny.. berkata...

goodluck ye..:)

Cik Rimau berkata...

ai ayie.. cik rimau dah join.. terpakse tayang muke x cute cik rimau ni.. haha.. tq tag..

ayie berkata...

cik rimau..

bagus cik rimau..hehe

ayie berkata...

.:rizaL:.

yea..thank you for coming blog buruk ni :)

ayie berkata...

amny..

thanks :)

Innanie | Ariffin berkata...

goodluck yaa for the contest!

wish me luck too!

http://coklateyes.blogspot.com/2011/04/contest-pose-depan-cermin.html

ayie berkata...

Innanie | Ariffin

thanks kerana singgah :)

EB berkata...

Good luck... hehehe...

ayie berkata...

EB

thank you :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...