nuffnang

Khamis, 3 Mac 2011

Segmen: Di Sebalik Blog


Selamat Hari-Hari kepada semua pembaca

Entry kali ini ayie nak buat entry pasal segmen:di sebalik blog yang dianjurkan oleh Ben Ashaari..abang badan ketak..hehe

ok gambar atas ni antara terlatest gambar yang ayie posing..hehe

Arahan yang di beri segmen ni adalah:

1. Ceritakan latar belakang anda secara ringkas

ok nama sebenar saya Mohd Fikri Bin Mohd Ali..umur 22tahun 11 bulan tapi selalu perasan umur 17 tahun..hehe.saya berasal dari negeri sembilan.. sekarang belajar dekat UiTM Bandar Melaka..ambik course Sains Pentadbiran..seorang yang senyap..tapi bila dah syok mula bercakap sampai tak berhenti..huhu..hobi online..suka jadi penonton sukan.. tapi selalu kat rumah main ping-pong je..hehe..still single and available..ok da la cukup le..hehe

2. Jumlah Follower sekarang ini

jumlah sekarang hanya 206 followwer je

3. Jika anda tak punya blog , apakah yang akan anda lakukan di dunia maya ini ?

maybe facebooker sepenuh masa..haha

4. Ceritakan kepentingan blog kepada anda

blog ni sangat penting bagi saya sebab semua link saya minat dah letak kat blog..haha.. tengok la kat tepi tu..banyak letak link..tapi ada link yang terpaksa diremove sbb blog ni terlampau panjang..blog ni hanya nak kongsi apa yang ayie rasa nak kongsi..


5. Blog feveret yang wajib singgah hari hari .. Kenapa dan mengapa ?

dulu blog yang selalu pergi adalah blog solly solihah..my terangkat kakak..haha..tapi sekarang macam dah senyap blog dia..sekarang selalu ikut ben ashaari, budak sebelah pintu, dan semuanyee la..semua ayie singgah blog korang..

Ayie sayang anda ♥♥♥ perhh berejam dok dpn laptop..ok nak siapkan questionare la kejap..hehe

28 ulasan:

apisv2 berkata...

salam,
mengunjungi disebalik tabir blogger;p
dtg dr blog abg ben;D

disebalik tabir apisv2

ayie berkata...

apisv2

salam juga..thanks singgah :)

NICK IRFAN berkata...

blog ko suka telah di link eh! blog aku pun ada! hahah thnkz semoga terus maju dalam arena berblogging!

aDieyZa berkata...

as salam, zana buat kunjungan balas pg ni.. since semalam ayie dh comment kat blog zana.. zana dah follow ayie yer..

sahromnasrudin berkata...

salam singgah di pagi Jumaat :-)

princess laila berkata...

wushoww~ huhu..
bgus2~ gud job! :))

ayie berkata...

NICK IRFAN

yup..smua blog aku follow aku link..sebab semua nak baca..hehe..yup selamat berblog juga :)

ayie berkata...

aDieyZa

thanks kerana kunjung blog ayie....ayie da lama follow..hehe

ayie berkata...

sahromnasrudin

terima kasih kerana singgah blog ini :)

ayie berkata...

princess laila

kan... sangat2 bagus hehe

asyrafNAKjadiLEBIHbaik berkata...

salam melawat di sebalik blog

followed ur blog oredy

do visit my blog

http://duniasyraftoday.blogspot.com/

hihihi

ayie berkata...

asyrafNAKjadiLEBIHbaik

thanks kerana melawat..ok im follow..hehe

Afzainizam berkata...

,=====,o00o Ponn..Ponn.Ponn..
//__l_l_,\____\,__
l_---\_l__l---[]lllllll[]
_(o)_)__(o)_)--o-)_)___
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
" Antara kau dan aku
Blog ini sebagai pengantara”
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Maaf kerana lama tak berkunjung yerrr .. kerana ade masalah pada laptop aku..baru hantar repair lerr...

uihhhhh popular betoiii abang badan ktak-ketak tu blog sdia meletop sungguh...

aku rasa ko mesti boleh jadi cam dia punya... blog ko pun ape kurang nyerrr hebat apa....cuma kita kena melipat gandakan usaha.... cayooookkk

aLieF si Muncung ManiS berkata...

ayie,,spect hitam tu mahall...sama la dgn alief,,kalau alief tak ade blog,,alief pun akan jadi facebooker tahap tegar..haha

Afzainizam berkata...

,=====,o00o Ponn..Ponn.Ponn..
//__l_l_,\____\,__
l_---\_l__l---[]lllllll[]
_(o)_)__(o)_)--o-)_)___
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
" Antara kau dan aku
Blog ini sebagai pengantara”
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Maaf kerana lama tak berkunjung yerrr .. kerana ade masalah pada laptop aku..baru hantar repair lerr...

uihhhhh ramai yang suport blog otau-otai ni dahsyat

ayie berkata...

Afzainizam

lama ke?? macam baru semalam singgah blog ni..hehe..

kita tak boleh calen laa otai ni.. biarla kita jad newbi sepanjang tahun bergelumang dengan dunia blog ni..hehe

ayie berkata...

aLieF si Muncung ManiS

haha yelaa..spek tu agak la mahal.. ingat nak tukar power..tapi ongkosnyee tak cukup..huhu..

patut la tgok kat fb senyap sikit dari riuh kat blog..hehe

ayie berkata...

Afzainizam

bagus la..skang da elok laptop yee..hehe..teruskan berblog kerana blog anda sangat berguna pada semua manusia kat bumi ni..hehe

bun berkata...

datang spotcheck dari BA
semoge berjaye
salam kenal

ade mase tolong votekan

http://blueberrybun185.blogspot.com/2011/03/kalaw-suke-vote-blog-ini.html

last 10mac2011

Kei Seichi berkata...

salam perkenalan...
datang dari belog abg ben...
happy blogging!

http://geekzster.blogspot.com/

mas.saari berkata...

singgah dari blog abg ben
salam perkenalan..
comel je header awak tu..

jom join contest saya!
http://masikarfan.blogspot.com/2011/03/contest-makan-paling-comot.html

Lulu caldina berkata...

rajinnya join segmen encik Ben...
keep it up...semoga sukses dalam dunia blogger

ayie berkata...

bun

thx singgah blog ayie yang tak seberapa ni..hehe

ok nanti saya votekan :)

ayie berkata...

Kei Seichi

thanks singgah.. nanti saya singgah blog anda..hehe

ayie berkata...

mas.saari

thanks singgah blog ayie..ala header biasa je..

ok nanti ayie nak join la kontest tu

ayie berkata...

Lulu caldina

thanks singgah..insyaallah akan teruskan berblog :)

pRiNCe berkata...

"nice entry tau... dtg dari blog abg ben.... jom bce petua orang2 tua tntg soal kecntikan tubuh badan..."

selamat berkenalan ye...:)

ayie berkata...

pRiNCe

hehe..terima kasih kerana singgah di blog ayie yang buruk ni :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...