nuffnang

Jumaat, 25 Mac 2011

TweetDeck sangat cool!!

Selamat Hari Hari kepada Pembaca..

Kabare?? wesmangan..??
Korang pakai tweetdeck tak?? Dah pakai ek?? bestkan?? syok la pakai tweetdeck.. ayie tahu dari geng nubies.. ayie tanya la macam mana nak tulis panjang-panjang kat twitter..eh korang layan twitter tak?? add la ayie..hehe.. nama kat twitter "fikri88"..geng nubies suggest guna tweetdeck.. hmm..ayie pon tak tahu tweet deck ni menatang pe?.. so try la search kat cik google.. dan web dia keluar macam bawah ni..

hmmm so ayie click kat chrome.. senang ckit.. nak desktop besau plak.. nak iphone ayie takde.. ipad jgn harap la nak sentuh.. android tak jumpe lagi..hehe.. hmm suka hati korang la nak download kat ne?
so ni la function yang akan korang dapat..ekk baca sendiri bole??hehe
ok memandangkan ayie dah download.. dah tulis perkataan installed disitu..yeke..layan

so ni la hasilnyee.. tweetdeck lagi laju dari gerakan web fb tu sendiri.. xcaya cuba la download..

dan yang seronoknyee.. segala feed terbaru ke apa.. akan berbunyi comel je.. ala-ala macam status baru kat ym tu.. kan dia berbunyi..hehe..



Ayie sayang anda ♥♥♥hari ni ada talk pasal policy..nak pergi ke tak ha???hmm

8 ulasan:

azi nur berkata...

info yang menarik...baru tau menatang tu...best2!

ardinihumaira berkata...

dni lom donlod lagi ;)

aLieF si Muncung ManiS berkata...

maju dah ayie skrg..ada fb..ada blog..ada twitt...alief je tak ada twitt lagi...huhu

NICK IRFAN berkata...

wah! aku pun bru thu je.. selama ni aku layan fb dgn blog je..

ayie berkata...

azi nur

yeke.. hehe.. ingatkan ayie sorang je tak tahu..

ayie berkata...

ardinihumaira

lom ke..lets try2..hehe

ayie berkata...

aLieF si Muncung ManiS

haha maju la sangat..ni pon buta it gak ni..hehe

ayie berkata...

NICK IRFAN

haaa.. jom2 try.. org cyber mcm nick irfan ni xkan tak tahu.. musykil sungguh..hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...