nuffnang

Jumaat, 11 Februari 2011

matluthfi90's Channel.. saya dah subscribe

Salam semua.. ayie nak ucapkan kepada semua yang bagi semangat kat entry sebelum ni.. thank you very much :)

ok kali ini ayie nak kongsi profile youtube yang ayie suka sesangat.. nama dia matluthfi90.. huhu ayie sebelum ni tahu pasal youtube dia dari satu blog.. tapi tak tahu mana pergi blog tu..blog tu empunye video ni la.. lepas tu video dia yang sebelum ni di privatekan.. tapi setelah kawan ayie post something kat facebook..waa video dia dah kembali balik la..

1st video yang ayie sangat tertarik video pasal makanan malaysia..haha..lawak dan sangat tersirat

lepas tu cite pasal music..haha..sangat terasa..hehe
tapi cite pasal jiran baru sangat besh..haha
lampu penyumpah..hmm ramai yang suka wat idea sumpahan ni..hehe
aktiviti bersama adik pon boleh tahan beshnyee..haha
dan sesuatu yang sangat menyentuh adalah video khas untuk hari ibu


dan 3 lagi video baru yang dibuat empunya video kat australia..



ayie harap matluthfi90 teruskan membuat video yang sangat tersirat..haha..walaupon dia dah dok australia..belajar kot..hmm..


ok inilah dia matluthfi90 yang sangat pekat cakap utara..haha..
lepas ni ayie pon nak buat video macam ni la..bole??haha

Ayie sayang anda ♥♥♥ayie sekarang kat seremban.. jom jalan2 pergi karok??hehe..

6 ulasan:

NICK IRFAN berkata...

xpnh tgk pun mamat ni? nnt nk try terjah

aLieF si Muncung ManiS berkata...

alief dah tgok video ni..best3x..haaha..boleh je kalau ayie nak buat video mcm ni..waaa..nak gi karok ke??bestnye..

ENTRY BARU ALIEF-->suka hati korang la nak kutuk blog alief.alief tak kisah pun...alief nak repot kat ben ashaari dab bangku kosong..siap la korang..."

ayie berkata...

NICK IRFAN

jom terjah..walaupon dah ramai yg dah pandai wat video macam ni..tapi ini salah satunyee

ayie berkata...

aLieF si Muncung ManiS

huhu ayie kene tgu dr alif buat baru ayie nak try buat..ok...jom2 kita g karok..hehe

princess laila berkata...

ade gak tngok video dier..bulih lar..
tapi laila suka gi tngok vdeo2 inianwarhadi :)

nak2..y isu ''ewwww'' tuh! sangat suka! :) u shud watch it! n_n

ayie berkata...

princess laila

ohh yang tu.. besh gak.. skang ni org malaysia dah pandai menggunakan youtube untuk berkarya..princes bile lg??hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...