nuffnang

Rabu, 9 Februari 2011

Yes, Ayie dah dapat tajuk Research!!!

Ye, ye ayie dah dapat tajuk research..i love u la tuan hj hameed..hehe.. my love lecture.. ayie rasa sangat gembira sebab dapat tajuk.. kalau group lain masih tercari-cari tajuk..tapi kami berjaya mendapat tajuk.. walaweh.. gembira sungguh hati ini.. so next step mesti la bermula chapter1-chapter3.. so tajuk yang encik hameed bagi kat kami ialah

"environmental policies of state government agencies in Melaka and how effectively are they implimented"


wahai orang melaka.. tolong saya membantu membuat research ini..hehe.. ayie kene online pasal agensi kerajaan di melaka..korang jangan risau tajuk ini agak general..so doakan ayie dapat buat research ni ye..amin!!

Ayie sayang anda ♥♥♥ yeah esok dapat tdo lama sikit takde kelas pagi ..hehe

14 ulasan:

shahsyaz berkata...

ehm, semoge awk bleh buat research awk tuh!!!

semoge berjaya!!!

ayie berkata...

shahsyaz

thanks..ini yg semangat nak buat ni..hehe

arep_lockermonth berkata...

arep follow blog kmu!hehe

ayie berkata...

arep_lockermonth
thanks :)

Ina berkata...

ehmm..ok gak tajuk tu..very spesifik...kalau general susah sikit..anyway..gud luck ye..thanks for coming to my blog
New Entry Blog Ina Nazir: Fuh..seksi betul artis itu!!

ayie berkata...

Ina

thx bagi support..waa bertambah semangat nak buat =)

Dinda Iva berkata...

kita bukan rakyat jelata melaka..so xleh nak bantu u buat research...apepon..semoga berjaya yea..chaiyok...

princess laila berkata...

wahh..baguslah... :)
gud luck ea! wat leklok :)

E.d.Y berkata...

semoga berjaya yer

JIJI YU berkata...

ko wat master ke..ehee

ayie berkata...

Dinda Iva

bagi semangat pon dah ok..tq:)

ayie berkata...

princess laila

insyaallah ayie akan buat yang terbaik :)

ayie berkata...

E.d.Y

tq bro =)

ayie berkata...

JIJI YU

haha..master..xde la bro hanya degree je.. susah la klu wat master..hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...